Şimdi Ara

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.379
Cevap
54
Favori
78.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: galatakontu

Mesup nerden çıktı ozaman. Hem parlak olsun diyorsun hem mesup diyorsun

Bilmediğimden soruyorum güzel kardeşim babanı azarlar gibi ne halleniyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam.

• C Vitamine kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hem soru soruyorsun hem kemdin cevaplıyorsun. Thrilmi den mes up tan bahsediyorsun. Sana yardım edebilmek için ne sorunlar yaşıyorsun onu tespit etmeye çalışıyoruz. Sen kendin sorup kendine cevap veriyorsun. Madem bilmiyorsun bi bekle bişey önerelim. Ne istiyorsan al sen boşver

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihak9

hocam konuyla dolaylı yoldan alakası var ama
    istnabul için kuaför önerin varmıdır çok bilgili gördüm seni bu konuda.

maalesef istanbul hakkinda pek bir bilgim yok ama birkac iyi yer varmis oyle duymustum ama illa oneri istiyorsan toni&guy her yerde var bir arastirin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehaba arkadaşlar benim saçım ince telli düz sayılabilecek düzlükte aldığı şekli koruyamayan bi saç. https://www.google.com.tr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAcQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.sacmodellerirenkleri.com%2F2014%2Fkarizmatik-kisa-erkek-sac-modelleri-2015%2F&ei=zipsVdXfDYG0sAGR8IHoDg&bvm=bv.94455598,d.bGg&psig=AFQjCNGJae28OrNfJBWOau5R3eDHYpu4_A&ust=1433238580934781
    saçlarımı bu şekilde yapmak imkansız mı acaba. imkansız değilse nasıl bi kesim yapmalıyım kuaföre ne demeliyim ve hangi ürünleri kullanmam yeterli olur yardımcı olursanız sevinirim.

• Daha önce hiç bir ürün kullanmadığımı da belirteyim yani tecrübesizim bu konuda
  • Fındıkzade'de Inter kuaföre gittim kesim güzel olsun diye, bir çocuk vardı saçı ara makasla kesmiş, gür olan ön kısımdaki saçlar resmen seyrelmiş
  • benide takın
  • S.a gerçek saçım bu şekilde ve bu tarz yapmak istiyorum ama tip olarak değil saçın duruşu yani parlak buklu bukle toplu nasıl ürün kullana bilirim yada saçıma nası bir bakım uygulaya bilirim yardımcı olursanız sevinirim aynı zamanda ist da önere bileceğiniz kuaför var mı
     [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluestar123

S.a gerçek saçım bu şekilde ve bu tarz yapmak istiyorum ama tip olarak değil saçın duruşu yani parlak buklu bukle toplu nasıl ürün kullana bilirim yada saçıma nası bir bakım uygulaya bilirim yardımcı olursanız sevinirim aynı zamanda ist da önere bileceğiniz kuaför var mı
     [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

Saçın dalgalı değil ve ince böyle olmasını bekleme

• benim istediğim saç modeli değil böyle doğal ve saçları nasıl balye balye oluyor yani aralıklı taraksız doğal onu merak ediyorum bunun gibi nasıl duruyor mesela dışı yani modeli değil
     [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER
  • Kil bazlı waxların asıl kullanım amacı nedir acaba ? Normal mat wax killi mat wax arasındakl fark?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluestar123

benim istediğim saç modeli değil böyle doğal ve saçları nasıl balye balye oluyor yani aralıklı taraksız doğal onu merak ediyorum bunun gibi nasıl duruyor mesela dışı yani modeli değil
     [BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER

Tarakla olur bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Kil bazlı waxların asıl kullanım amacı nedir acaba ? Normal mat wax killi mat wax arasındakl fark?

Yapıları daha serttir, saç oldugu gibi durur gün boyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Kil bazlı waxların asıl kullanım amacı nedir acaba ? Normal mat wax killi mat wax arasındakl fark?

Kil waxlar kalın telli saça sahip kişiler için birebirdir.Saçı kontrol etmek için aranan üründür :) tutuşu ürüne göre değişir bazen mat waxlar ve pomade lerden daha az tutucu olabiliyor.
  • Saçımı şu videodaki gibi yapmak için Hanz de Fuko'nun hangi ürün/ürünlerini kullanmalıyım?

Edit:

Hanz de Fuko kargo ile birlikte biraz tuzlu oluyormuş yav

HDK'yi kargo ücreti ödemeden alabileceğim bir yer var mı? (Ya da ona eşdeğer Türkiye'den alabileceğim başka bir marka)

Edit 2: Örneğin şu ürün nasıldır? link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 7 Haziran 2015; 18:03:56 >

• Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    Ben iki ay önce sipariş vermiştim ürünler gümrükten geçmedi. Paramda gitti ürünlerde

• Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Düz ve hacimsiz saça pomade ne kadar başarılı olabilir?

• Verdiğin linkteki ürün hdf ile yarışamaz diye düşünüyorum,karşısındaki ürün sponge wax,claymation,quicksand olmaz ama scheme cream olabilir.

@Booker DeWitt

Asyalılar kullanıyor düz hacimsiz ince telli saça sahipler gayette başarılı oluyorlar

@galatakontu
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.