Şimdi Ara

[BİLGİLENDİRME]SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİLER (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.379
Cevap
54
Favori
78.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu wax saçı falan dökermi? Eskiden derleri işte jöle saçı döküyor sürmeyin falan aynı şekil wax'da saçı döker mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jane Casey

Arkadaşlar bu wax saçı falan dökermi? Eskiden derleri işte jöle saçı döküyor sürmeyin falan aynı şekil wax'da saçı döker mi?

Hocam dökülme DHT den olur genetik diye geçer. Bunun kozmetiklerle alakası yoktur bi kilo wax sürsen birbirleriyle bağımsızdır. Ama kozmetikler,stres,mevsimsel vb gibi dökülmelerde mevcuttun bunların sonunda saç yeniden cıkar geçici dökülmelerdir. Küçük detaylarıa dikkat edip saçlarını bu kozmetiklerden düzenli arındırırsan dökülme oalcağını sanmıyorum.
  • quote:

Arkadaşlar bu wax saçı falan dökermi? Eskiden derleri işte jöle saçı döküyor sürmeyin falan aynı şekil wax'da saçı döker mi?

Ben yıllardır osis kullanıyorum, saçımın durumu çok iyi.
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Üstad merhaba.
    Ben,tigi matte seperation kullanıyorum. 3. kutu da bitecek. 4. kutuyu da sipariş verdim. 39 liraya düşmüştü.
    Neyse saç tellerim de kalın ve düzdür.
    Daha iyi hacim ve havalı bir görünüm kazandırmak için şu iki mat pudra arasında kaldım. İkisinin de fiyatı aynı;hangisini önerirsiniz?
    Ya da daha iyi bir pudra öneriniz var mı teşekkürler?
    http://www.10kozmetik.com/Schwarzkopf-Osis-Dust-It-Matlastirici-Pudra-10-ml,PR-974.html
    http://www.10kozmetik.com/Schwarzkopf-OSIS-Session-Label-Dust-It-Flex-Hacimli-ve-Matlik-Veren-Pudra-10gr,PR-993.html

• By vilain kullanan var mi

• İsaac Newton kullanıcısına yanıt
    Linkler mobilden gozukmuyor ama sanirim bir tanesi dust it.Dust it iyidir guzel mat hacim verir.Hacim vermek icin kullanilan bazi fon oncesi spreyler var onlara da bakabilirsin aslinda istedigin urunu kullanabilirsin sac tipin ideal ne de olsa :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

Linkler mobilden gozukmuyor ama sanirim bir tanesi dust it.Dust it iyidir guzel mat hacim verir.Hacim vermek icin kullanilan bazi fon oncesi spreyler var onlara da bakabilirsin aslinda istedigin urunu kullanabilirsin sac tipin ideal ne de olsa :)

Üstad,
    Biri şu:

Diğeri de şu :

Umarım resimler gözükür :)

• İsaac Newton kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara geçtim.Session Label podyumlara özel ,manken gibiler için.Dust it beyaz renkte , Session Label Dust it ise grimsi siyah renkte.Ayrıca siyah olan dust it'te moisturizing varmış.Yani siyah olanı kırmızı olanla aynı işi görüyor ama ek birkaç özelliği de var ama hangisi kesene uygunsa onu al
  • Saçlarımın sadece ön taraflarında RedOne Full Force Hair sprey kullanıyorum, gayet memnunum fakat dökülme gibi bir sorunla karşılaşırmıyım ileride ? Her gün yıkadığımıda belirtmiş olayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jch

Saçlarımın sadece ön taraflarında RedOne Full Force Hair sprey kullanıyorum, gayet memnunum fakat dökülme gibi bir sorunla karşılaşırmıyım ileride ? Her gün yıkadığımıda belirtmiş olayım.

Bir sorun olacağını sanmıyorum dediğin gibi yıkıyorsan.Yalnız çok yıkamakta saça zarar verir.Genetik değilse pek mümkün gözükmüyor.
  • Arkadaşlar saçımın önü uzun burnuma falan geliyor şu modeli çok beğendim nasıl yapabilirim kesimi vs nasıl ön tarafın bi baksanız.

https://www.youtube.com/watch?v=TQieKfM1DfM

• Arkadaşlar saçım ince telli ve dalgalı. Banyodan çıktıktan sonra çok güzel bir görüntüye kavuşuyor ama çarşıya falan çıkınca en ufak rüzgarda dağılıp çalı gibi oluyor. Önerebileceğiniz bir ürün (wax-krem) var mıdır acaba?

• Putty veya sprey is gorur

• quote:

Putty veya sprey is gorur

Acaba şu ürün işimi görür mü?

Fiyatı biraz pahalı ama, kaç ay gider ki gündelik kullanımda?

http://www.hepsiburada.com/toni-guy-sekillendirici-krem-wax-dogal-mat-etki-75ml-p-SGUNI21026528

• 2-3 ay
  • quote:

quote:

Putty veya sprey is gorur

Acaba şu ürün işimi görür mü?

Fiyatı biraz pahalı ama, kaç ay gider ki gündelik kullanımda?

http://www.hepsiburada.com/toni-guy-sekillendirici-krem-wax-dogal-mat-etki-75ml-p-SGUNI21026528

ben 5-6 ay kullanmıştım

• selam dostum bu ürün ne işe yarar örnek verebilirmisin ? ince telli seyrek saçlarda şekil vermeye yararmı yoksa başka birşeymi?
  • ThEnD© kullanıcısına yanıt
    Sekil vrrir guzel bir kokusu ve dokusu vardir ortalamanin altinda tutusu vardir zaten amaci saca doku katmak

• Saçım fönle şekil almıyor.Ne zaman saçımı yukarı kaldırmak istesem saçım dağılıyor.Fön tarağı da kullanıyorum ama işe yaramıyor.Saçlarım aşırı düz ve yumuşak.Ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: battle1999

Saçım fönle şekil almıyor.Ne zaman saçımı yukarı kaldırmak istesem saçım dağılıyor.Fön tarağı da kullanıyorum ama işe yaramıyor.Saçlarım aşırı düz ve yumuşak.Ne yapmalıyım?

İnce telli sanırım? Fön ayarların nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.