Şimdi Ara

Bilgilendirme : Troyda Event Gibi Bug Var :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Troy serverinde sabahki checkden bu yana ard arda isy çıkıyor, ve öğrendiğime göre rock dağında çok sayıda sun düşürülmüş, sadece sun değil direkt +9 şeklinde item düşüren bile var, bilginize...

• İmpossible
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekoman3544

İmpossible

Joymax. . . impossible is noting
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

Troy serverinde sabahki checkden bu yana ard arda isy çıkıyor, ve öğrendiğime göre rock dağında çok sayıda sun düşürülmüş, sadece sun değil direkt +9 şeklinde item düşüren bile var, bilginize...

• Rolback gelmesin sakın bugün mükemmel alchemy yaptım..
  • Benden alıntı biri
  • Hatta adamin birinin inventory dolmus sunlari yerde kaliomus

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne güzel yaw :D rollback gelirsede tüm serverlara gelmez ama gelceğinide sanmıyorum çünkü büyük bir dupe falan olmadı sadece sun ve item düşmüş
  • bize rast gelmezki

rollback işi yaş bu arada.

3 seneyi aşkın oyunu oynuyorum daha rollback olmadı
  • 3 sene olmadı o zmn senin oynadığın yada ben yaşlandım zamanında vietnamlılar büyük bir gold dupe yapınca 2 gün geri sarmıştı ve oluşan globalleri hayal edebilirsiniz +7 yapanlar vs
  • 20 Şubat 2009 Titan serverında rollback oldu.

18 Mart 2008 Troy ve Greece için rollbackden doğan hasar için özür eventi duyuruldu.

Bu ve bunun gibi örnekleri çoğaltabiliriz,tüm serverların aynı anda rollback yaşaması uzun süredir olmayan bir durum,kolay kolay da olmaz...
  • oo +9 lar falan rollback olursa çok fena "how i met your mother" senaryosu oluşur
  • vay be keşke irisde de olsa Neyse ilhan abi senin bi karın oldu mu bu işten?_?
  • Tabi sende sun var biz ne yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWall -- 12 Ağustos 2009; 8:26:34 >
  • Gece tg dede aynısı oldu, sabaha doğru cerberus paso spawna başla, tg isy cerberus demon baya bi ekranın üstü full oldu sürekli, sabaha karşı troydaki bütün charlarım düşüp yeniden girmişler bugu giderdiler heralde. Ben sun düşer umudu ile kastım paso ama item bile çıkmadı her zamanki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 12 Ağustos 2009; 11:42:29 >
  • Uranüs yada marstada olsa ya keşke
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.