Şimdi Ara

Bilgilendirme ve Yardım Ricası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forum bölümünde çok mesaj var ama yardımınız gerektiğinden bir tane daha açma gereği duydum.

Bulgaristanda çalışıyorum ve yaşıyorum ek olarak biliyorsunuz EU ülkesi.Bugün iphone alıcağım yalnız kafamda çok soru işareti var, sabahdan beri açılmış olan topicleri okuyorum.Sorularıma bilgili bir arkadaş cevap verirse çok memnun olurum.İşimden dolayı zaman bulamıyorum araştırmaya arkadaşım msnden buraya yönlendirdi umarım zaman ayırırsınız.

Iphone bulgaristandan alsam yine sim card için kırma işlemi ve kayıt yaptırmak zorundamıyım ?

Iphone aldığımda sabit bir versiyon ile mi geliyor alet çünkü son çıkan versiyon 1.1.4 galiba ?

Eğer değilse bir arkadaş msn adresini verip yardımcı olabilir mi kırmak ve yükseltmek için burdaki bulgarlar türkleri pek sevmiyorlar ve açıkcası güvenemiyorum.

Türkiyede ise bu yükseltme,kırma işlemleri para tuzağı gibi olmuş..

Zaman ayırdığınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutoCAD Master -- 18 Mart 2008; 13:31:29 >

• Merhaba,

iPhone alıp bulgaristanda kullanabilirsiniz. tabi kırılmış olması gerekiyor ve telefonunda imei numarası kayıtlı olması gerekiyor. aslında imei olayı türkiye için olabilir. yani yunanistanda böyle bir yasa yoksa imei kaydettirmeden de telefonu kullanabilirsin. şuan en son versiyon 1.1.4 amerikada satılan. ama bi çok üklede bulmak mümkün 1.1.4 ü. sonuçta yazılım olduğu için pek fazla önemi yok versiyonun. 1.1.3 de alsanız nasıl olsa 1.1.4 e update yapıyorsunuz. bu arada iphone kırma ücreti vermek zorunda değilsin. forumlarda adım adım nasıl kırıldığını anlatan konular var. iyice okuyup birazcıkda sabrettin mi olmayacak şey değil (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecrODesigN -- 18 Mart 2008; 13:50:17 >
  • Cevabin için teşekkür ederim.

O zaman bir kaç sorum daha olucak.

biraz sonra gidip alıcağım, misal verisiyon 1.1.2 ise 1.1.4 yükseltip(ki nasıl yükseltiliyor) sonra kırabilirmiyim.

Kırdıktan sonra aynı türkiyedeki gibi telefon servis sağlıyıcıma gidip telefonu kayıt ettirmem gerekiyormu burdaki simcardım ile kullanmak için.

Forumları inan sabahdan beri okuyorum, bilgisayar bilgim iyidir ama bashedilen kırma yöntemlerini sadece okuduğumdan tam olarak nasıl ve ne yardımıyla yaparım onu kavramaya çalışıyorum, sonuçta hatalı biri şlem telefonu kullanılmaz hale getiriyormuş.
  • Şuan bütün versiyonlar kırılıyor. Kırılmayan versiyon yok. ama benim önerim 1.1.3 kullanman. çok satabil ve problemsiz çalışıyor.

Şimdi önceden imei kayıt olayı türkiyede zorunlu değildi. Malum hırsızlıklar v.s gibi şeyler olunca imei kayıt ile ilgli olarak yasa çıkarıldı. o yasa çıktığı için artık türkiyede telefon kullanacaksan imei numarasını telekominikasyon'a kaydettirmen gerekiyor. Ama dediğim gibi bulgaristanda böyle bir yasa yada uygulama yoksa telefonu kaydettirmene gerek yok. bunu öğrenirsen ozaman net olarak cevabını bulmuş olursun.

telefon kullanılmaz hala geliyor ama çözümü oluyor sonuçta. yani korkacak bişey yok. program kurarken yanmaz telefonun merak etme. sadece işletim sistemin çöker. ama bununda hertürlü düzeltilmesi yapılıyor. konuyla ilgili her türlü yanıt var. sen telefonunu al. kırarız merak etme (=
  • Hmmm peki çok sağol ben gidip alıyorum az sonra :D

ama yarın inceleye bilirim bugün proje ile karı koca gibi olmam lazım :p

Yardım için tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.