Şimdi Ara

Bilgiler uçmuş arkadaşlar,bi el atalım lütfennn!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bi arkadaşın dizüstü bilgisayarı var.Bilgisayar yavaşlamaya başladığı için format atayım demiş.Oraya kadar güzel.Format atıyorum diye dizüstü bilgisayarın ürün recovery cd'sini takmış ve formatlamış,xp otomatik kurulmuş driverlerde dahil.Buraya kadar da güzel.Bilgisayar açılmış.Bilgisayarım'ın içine bi girmiş
    ne görsün d: sürücüsü yok.Anlayacağınız ürün recovery cd'si arkadaşın bilgilerini bir güzel formatlamış.Arkadaşlar bu arkadaş muhasebeci ve silinen bilgilerine kesinlikle ihtiyacı var.
    Şimdi soruyorum size arkadaşlar: Bu harddiski kurtaracak en güzel recovery programı hangisidir?İzleyeceğim yol nedir?Ve linkinide verirseniz beni çok mutlu edersiniz.

• Prof bir yardıma ihtiyacın var gibime geliyor..Formattan sonra silinen dosyaları geri aldığını iddia eden bazı programlar var ama denemedim deneyen de bilmiyorum..Veriler hayati derecede önemli ise bu tip durumlarda veri kurtaran bazı şirketler var onlardan birisine müracaat etsin...Ama yüksek fiyata çalışırlar..
  • getdataback iidir
    ama kurtardığın dosyaları başka bir diske yazman gerekiyor
    aynı diskten hem kurtarma hem yazma yapamazsın
  • Ontrack Easy Recovery tam çözüm
  • Arkadaşlar yedekleme yapabileceğim 80 gb'lik external harddiskim var.Ama bir çok program bilmeme rağmen yanlış bişey yapmamak için hiçbirini denemedim.Konuyuda buraya o yüzden yazdım.Kendi bilgisayarım olsaydı hiç tereddüt etmeden kullanırdım programları.Ama emanet.Onun için yanlış bir program kullanıp herşeyi mehvetmek istemiyorum.
    Sizden ricam:İşime yarayacağını düşündünüz programların linklerinide verirseniz çok güzel olacak.
  • Bilgi kurtarma işlemi çok hassastır ve ilk müdaheleler çok önemlidir. Eğer bilgiler gerçekten önemliyse bence hiç uğraşma, sonra başın çok ağrır. Bu gibi durumlarda iyiniyet çoğu zaman çok kötü sonuçlar veriyor.
    Daha sonra bu şirketler bile kurtarma yapamayabilir ve "keşke hiç müdahele etmeden direk bize getirseydiniz derler" ve genellikle de böyle olur.

Bence kendine ait olmayan bir bilgisayarda deneme yanılma ile data kurtarma işine hiç girme.
  • http://www.aliyetgin.com/halil/webforum/forum_posts.asp?TID=646&PN=1(ALINTIDIR)

aşağıda Linkini vereceğim "on track easy recovery"programıyla isterseniz 10 Format öncesine bile dönebilirsiniz.Yanlışlıkla Bilgisayarınızı Formatlamışsanız veya istemeden Windowsunuz Çökmüşse ---- 4-5 format öncesi bi dosyanız gitmiş ve onu geri almak isterseniz Bu program sizin işinize çok yarıyacaktır.
    Bu program Lisanslı full sürümdür

http://rapidshare.de/files/10156809/Ontrack_Easy_Recovery_Professional_v.6.0.exe.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veganja -- 2 Temmuz 2006; 21:06:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • easy recovery benım basıma geldı kurtuldum vallahiii
  • veganja tıklayın
    üzgünüm linki gizledim ama yine yıldız kyyor rpdshre ye
    adres bu arkadasım bende rapid cıkmayınca link koyamıyoruz sandım sonra sitenin linkini koydum...
    www.bune.forumu.com benim site domain aldımwww.forumcampus.com ollucak 1 hafta sonra yeni bir site katkılarınızı beklıyorum... burda olduğu gibi teknik destek bolumu de acıcam....üye olursanız isteklerininiz basım üstüme birsürü değişiklik olucak....
    aktif uyelere ihtiyacımız var....
    destek olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veganja -- 3 Temmuz 2006; 1:20:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.