Şimdi Ara

bilgilerimi nasıl kurtarırım ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

40 gb olan harddiskimi 80 gb çıkartayım dedim çıkarmaz olaydım . tüm bilgilrimi kayıp ettim ne yapmam lazım.

olay şöyle

40 gb olan hdd im 3 bölümden oluşuyodu ve 3. bölümde tüm bilgilerim kayıtlıydı . yeni aldığım hdd 80 gb .

yeni hdd yi taktım xp cd sini takıp onuda 3 e böldüm .sonra windowsu eski hdd den çalıştırdım ve e sürücüsündeki bilgilerimi I sürücüsü ne kopyaladım.

sonra eski hdd yi f disk yapıp sıfırladım ve yeni hdd yi windows xp yi kurmak için ayarladım ve ne göreyim hdd sadece tek bölüm gözüküyo ve 32 gb olarak gösteriyo ..

ne yapmam lazım arkadaşlar bilgilerimi tekrar bulabilirmiyim ? .ne yapmam lazım kafayı yicem ..lütfen yardımmm......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digiter -- 15 Ocak 2005, 15:04:47 >

• f-disk attıysan bilgilerini artık geri alamazsın ne yazikki
  • Bilgileri geri kazanmak için DATA RECOVERY ,EASY RECOVERY veya PC INSPECTOR smart recovery programları işine yarayabilir. sistemi kurduktan sonra bir dene.Easy Recovery yi kullandım. Sonuçları iyiydi.
  • Sonuç vermeyecektir, çok önemliyse sizin için, profosyonel yardım almalısınız.
  • ontrack kullan.bız genelde bole kurtarıyoruz
  • makinene f disk çektiysen artık o bilgileri geri alamazsın kurtarma programları var onlarla bir ihtimal kurtarabilirsin o programı internetten indir dene (DATA MANEGER)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc_copat -- 15 Ocak 2005, 16:56:47 >
  • geçmiş olsun valla çok üzüldüm...
  • Fdisk yok eder.Hadi format atsan neysede.Denemeden fdisk yapmamlıydın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.