merhaba arkadaşlar. bir ingilizce kursuna eğitmen olarak başvurmuştum. bir süre sonra bana dönüş yaptılar yerimize gelin demo ders için diye. ben de dedim ki, önce önden bir online görüşme yapsaydık şartları konuşsaydık, çünkü bugüne kadar başvurduğum neredeyse bütün yerlerde böyle oldu. onlar da dedi ki hayır şartları yüz yüze görüşüyoruz. ben de dedim ki yani önden şartları görüşelim ki ona göre geleyim. şeffaf olmalarını istemem hakkım sonuçta. o da dedi ki "mesaj üzerinden görüşme yapmıyorum ne yazık ki bu tarz görüşmeler yüz yüze mülakatla ilerletilmesi gereken bir süreç, sanırım sizin için uygun değil iyi günler" deyip kestirip attı. ben de dedim ki "Evet benim için uygun değil, bana daha çok profesyonel olarak yürütülen şeffaf süreçler uygun." bunu gördüğü an konuştuğum kişi öyle bir hiddetlendi ki açtı ağzını yumdu gözünü. "Profesyonelliği sizden öğrenecek değilim beyefendi! kurumumuzla bir daha iletişime geçmeyin, cv nizi de çevre kurumlarla paylaşacağım" diye yazdı. ben de kendisine eğer bilgilerimi başkalarıyla iznim olmadan paylaşırsa kendisini savcılığa vereceğimi söyledim. millet ruh hastası olmuş çıkmış ya. sorum şu ki cv'mi paylaşması durumunda (ki paylaşsa bile beni çok etkilemez ama hadlerini bildirmek istiyorum) ben bunları savcılığa şikayet edersem savcılık şikayetimi dikkate alır mı? yaptıklarını yanlarına bırakmak istemiyorum. |
Bilgilerimin izinsiz paylaşılması hk
-
-
Böyle hadsizlere kendini ezdirmemen iyi olmuş hocam, cv kişisel veridir paylaşamaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
babalarının çiftliği sanıyorlar memleketi, herkesi tehditle şantajla sündürebileceklerini sanıyorlar. avukat ile konuşacağım ilk fırsatta. hala yazmaya devam ediyorlardı ben de derdinizi savcılıkta anlatırsınız dedim. muhtemelen tutuşmuşlardır baya
-
Bu İngilizce kurslarındaki elemanlar niye kendilerini dünyanın en üstün insanı sanıyor? Ağzının payını vermen iyi olmuş. Tavırlara bakılırsa oraya hiç gitmemen çok iyi olmuş, profesyonellikten eser yok kalitesiz insanlar.
-
zaten saklayacak bir şeyi olmayan, adam gibi online olarak görüşme yapar bilgi verir şartları söyler. böyle sanki bir şey saklar gibi gizli kapaklı yüz yüze görüşelim diye ısrar etmez. mesajların da hepsi duruyor, hadlerini bildireceğim.
sanıyorlar ki bunlar mahkeme süreçleriyle uğraşmazlar. savcılığa vermeyle uğraşmazlar. bir önceki iş yerim de böyle düşünerek mobbingin dibine vuruyordu ama sonra onları mahkemeye verdiğimde şok oldular.
-
Telefon kaydı var verebilirsiniz nedemek cv nizi çevre kurumlarla paylaşıcam bu bir suç bence sağlam avukatla yüklü miktarda tazminat alabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle öyle hocam. Bu gibi insanlara karşı yapılması gereken en iyi hamle doğrudan hukuksal olarak karşılık vermek zaten. Başka türlü kendilerini ağa paşa sanıyorlar istediğimi yaparım sanıyorlar. Saygısız, bencil insanlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aykut291
Telefon kaydı var verebilirsiniz nedemek cv nizi çevre kurumlarla paylaşıcam bu bir suç bence sağlam avukatla yüklü miktarda tazminat alabilirsiniz.tazminatı yüklü olmasa bile hadlerini bildirmek lazım bunlara, cevabınız için teşekkür ederim
-
sicillerine işleyince görürler ağalığı paşalığı. suç ne olursa olsun sicilin temiz olmaması her türlü sıkıntı olur onlara. hadsiz reziller.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X