Şimdi Ara

Bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece pubg orta ayarlarda 60 fps oynamak için bir sistem arıyorum tabiki diğer oyunlarıda acıcak bir sistem benim bütçeme göre şunları buldum olur olmaz yada önerilerinz nelerdir bütçe 300 500 lira daha arttırabilirm şimdiden teşekkürler yorumlar için

Galax GeForce GTX1050Ti EX OC 4GB 128Bit GDDR5 Ekran Kartı (50IQH8DVN6EC)

Team DDR4 8GB 2133MHz Elite Plus Soğutuculu Ram Bellek (TM4EP213381RD)

Asrock H110M-DGS R3.0 Intel H110 2133MHz DDR4 Soket 1151 mATX Anakart (ASRH110M-DGS-R3) (Kaby Lake BIOS Yüklü)

Intel Kaby Lake Pentium G4560 3.5GHz 3MB Cache LGA 1151 İşlemci

Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 210MB/s 64MB Cache Sata3 Masaüstü Disk ST1000DM010

TX K3S 400W 1xUSB3.0, 2xUSB 2.0 ATX Bilgisayar Kasası (TXCHK3P400)

• teknobiyotikteki sistem sanırım bu yazdığın. pubg için i3 7100e çıkmanı tavsiye ederim. r3 1200 falan al diyenler olacaktır overclock falan uğraşmak istemiyorsan en sağlıklı seçim 7100 olur. az daha beklersen i3 8100 ve h310 anakart sistem yaparsın her ikisinden de daha iyi olur

https://www.teknobiyotik.com/intel-kaby-lake-i3-7100-3-9ghz-gtx1050ti-exoc-4gb-8gb-ddr4-1tb-hdd-oyun-bilgisayar.html
  • Rogue Agent kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle cevap için teşekkürler verdiğiniz link teki sistem benim pubg orta ayar 60fps oynamam için yeterlimidir ? pek fazla bilgim yok nerdeyse hiç yok fazla bir oyun yelpazemde yok pubg ve bikaç oyun var (pubg den fazla özellik istemeyecek) onun harici çok uçmama gerek yok yani ve bu site güvenilir mi burdan alsam fikriniz varmı
  • attığın sistem orta ayarlarda açık mekanlarda 40-50 kapalı mekanlarda 60 üzerinde geziyor videolarda. zaten pubg oynayanların büyük kısmı prolar dahil kaplama ve görüş mesafesi high, diğer tüm ayarlar very low da oynuyor lag drop stutter vs den etkilenmemek için bu yüzden medium oynamaya çalışmayacaksınız zamanla göreceksiniz farkı. illa medium diyorsan da i3 7100e çık 60 fps takılırsın. üstteki sistem bahsettiğim ayarlar için yeterli
  • Rogue Agent kullanıcısına yanıt
    yani benim bulduğum sistemde kaplama ve görüş mesafesi high, diğer tüm ayarlar very low da 60 fps alabilirim ? kusura bakmayın baya acemiyim ve yanlış birşey yapmak istemiyorum alırken birde site ile ilgili fikriniz varmı güvenilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: comendar01

yani benim bulduğum sistemde kaplama ve görüş mesafesi high, diğer tüm ayarlar very low da 60 fps alabilirim ? kusura bakmayın baya acemiyim ve yanlış birşey yapmak istemiyorum alırken birde site ile ilgili fikriniz varmı güvenilirmi ?

aynen öyle. bahsettiğin pc şuhttps://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-tv-intel-kaby-lake-g4600-3-6-ghz-gtx1050ti-4gb-8gb-ddr4-1tb-hdd-oyun-bilgisayari.html
    bunun üzerine aldıktan sonra 4gb ram daha ekle, biostan ilk rami 2400e hız aşırttır, pubg tek başına 5-6 gb ram yiyor ortalama 8 gb ram yeterli değil malesef,aynı zamanda dual olacağı için 10-20 fps arası daha fazla verecektir. teknobiyotik kesinlikle güvenilir bu arada sıkıntı yaşamazsın

ekleyeceğin ramhttps://www.teknobiyotik.com/donanim/team-ddr4-4gb-2400mhz-elite-plus-sogutuculu-ram-bellek-tm4ep240041rd.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 26 Şubat 2018; 4:29:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.