Şimdi Ara

Bilgilsayarıma tamamı 144 hz alabileceğim 5 ekran takabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Otomobil tutkunu biri olarak, içimde zor tuttuğum gazlama ve otomobille tehlikeli işler yapma ihtimalinden başıma yada bir başkasının başına bir şey gelebilir endişesiyle doğru bir vatandaş olup evime simulasyon sistemi kurdum.

Bu işin zirve noktası da 3 ekran ve 144 hz 1 msdir.

Ancak sıkıntı şu ki simulasyon kokpitim ve bilgisayarım birbirinden 7 metre uzakta ve öyle olmasından başka şansım yok.

Bilgisayarım farklı masada olmak zorunda ve o masada da bilgisayarı işim gereği 2 ekran ile kullanmak zorundayım.

Şuan asus rog strix 5700xt ekran kartımın sahip olduğu 3 display port girişini kullanarak masa üstünde 2 simulasyon kokpitinde 1 monitör ile 144 hz 1 ms performans alarak kullanım yapıyorum.

Ancak şu setupta kokpiti 3 ekran yapmak istiyorum ve sizden çözüme yardım rica ediyorum.

Öyle tahmin ediyorum ki bu 144 hz destekleyen dp çoklayıcı mevcut değil. Ayrıca samsungun sahip olduğu 49" monitör tavsiyesinde de bulunmayınız lütfen. Öyleyse;

Ben bu sistemde 5 144 hz nasıl kullanabilirim ?

Bir ekran kartı daha alsam 5 monitör kullanabilir miyim ?

Yardımcı olma gayretinde olanlara veyahut en azından okuyanlara çok teşekkür ederim.

• Yeterli bilgim olmayıp yardımcı olamadığımda moralim bozuluyor. Daha önce böyle bir şeyi (aynı anda 2 ekrandan fazlasını) tecrübe edecek bir bütçem olmadığından en azından şunu paylaşmak isterim.  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.