Arkadaşlar bir sinir havliyle laptobumun kalvyenin ortasına vurmuş bulundum :) . Vurduntan sonra oyunuma devam ettim , fakat 5-10 dakika sonra bir " çıt " sesiyle kapandı. Açmaya çalıştığımda 1 2 denemede Windows başlamadan kapanıyor ama 3 . denemede sorunsuz kullanıyordum . Bu şekilde 3 gün kullandım . Yeni bir Windows güncellemesi geldi , yükleyip tekrar başlattım ... ve bir daha açılmadı. Bilgisayar açılırken aniden " çıt " diye kapanıyor . -Bios da beklerken -Windows başlatılırken -Sistem onarma yaparken aynı şekilde kapanabiliyor. Her yeni denemede çalışma süresi kısalıyor ama neticede hep kapanıyor. Fanlar düzgün şekilde çalışıyor , Ramleri sokup baska ramlerle denedim yine sorun çözülmedi . Bu arada Laptop : Dell Inspiron N5010
bilgisayarı kum torbası niyetine kullandın ha şaka bir yana ram HDD işlemci gibi bileşenleri kontrol edin
Ram de sıkıntı yok farklı ramlerde denedigimde yine aynı sonucu alıyorum
anakart da oluşacak kılcal çatlağa kadar gider bu.. bütün parçaları kontrol et. sıcaklık konusuna yoğunlaşabilirsin ;)
her power tusuna bastıgımdan sonra kapanana kadar geçen süre kısalıyor , bundan ötürüde aklıma hep sıcaklık geliyor ama fanlar da sıkıntı yok gayet eskisi gibi çalışıyor
anakartın üzerinde küçük bir çatlak bile oluştuysa bundan bile kaynaklanıyor olabilir