Bildirim
Bilgisayar açıkken ram takmaya çalıştım, anakart çöp mü oldu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Seni uyutmadan ameliyat etseler ne olur? Hak etmissiniz gecmis olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gunde birilerinin yerine utandik cok sukur..
büyük ihtimal kısa devre olup slotu patlattın ramde gitmiştir kesin zaten -
Geçmiş olsun ram ve anakart ve belki diğer parçalar hakkı rahmetine kavuşmuştur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nik mesaj uyumu
Bidakine ellerini islat sallasin
Her ikiside geçerli elektrik varken üzerinde işlem yapılırmı kartın ? sigortayı indirmeden priz bağlasan ne olur ? -
Anakart ve o sırada anakarta takılı diğer donanımlar gitmiş olabilir.Ancak her birini teker teker sağlam parçalar ile deneyerek anlayabilirsiniz. Büyük acemilik olmuş. Geçniş olsun diyelim. -
Kafayı yemelik :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah akıl fikir versin diyelim
Geçmiş olsun, bazen bu tür hatalar yaparak öğreniliyor bu işler maalesef. Hazır konusu açılmışken uyaralım, kasanın fişi takılıyken bilgisayar kapalı olmasına rağmen ram takmak sakıncalıdır. Ram takmadan önce ya güç kaynağı kapatılmalı veya kasanın fişi çekilmiş olmalı. -
Ram yanmış olabilir anakart ta slot yanmış olabilir. Başka ram deneyin ama elektrik kapalıyken
Çok küçükken ben de bunu yapmıştım. Ram yanmıştı, geçmiş olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X