merhaba arkadaşlar pc açıldıktan bir süre sonra kitleniyor yada kendini resetliyor format atmadan açılışta windows logosu geldikten sonra kapanıyordu formattan sonra ilk açtığımda 3 saat sonra resetyledi daha sonra 5 10 dakika arayla açılıyor bir müddet çalışıyor çogunlukla internete girdikten sonra ya reset atıyo yada kitleniyor arkadaşlar fanları kontrol ettim temizledim temizledim sistem sıcaklığı 40 ila 50 derece arasında ramleri tek tek değiştirdim olmadı sistemi tarattım birşey çıkmadı ama enteresan birşey oldu ekran kartının driverini kaldırdım pc 2 saattir çalışıyo bir sıkıntı yok ama driver yüklüyken gayet uyumlu görünüyor sormak istediğim driverda bir uyumsuzluk olsa bu hataya yol açarmı yada tekrar yaparsa bu hataya ne neden oluyor olabilir yardımcı olursanız sevinirim
CPU Türü Intel Celeron D 330, 2666 MHz (20 x 133) Anakart Adı Asus P4S800D-X (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, LAN) Sistem Belleği 768 MB (PC3200 DDR SDRAM) Görüntü Bağdaştırıcısı ATI Radeon 9250 (RV280)128mb
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
arkadaşlar arıza tamamen şu ATI Radeon 9250 (RV280)128mb ekran yüklü atinin sitesinden driveri olan6-11-pre-r300_xp-2k_dd_ccc_wdm_38185 programı yüklüyorum makine kendini sürekli resetliyor driveri yüklemedimmi kapanmıyor ayrıca sistem geri yüklemede yüklediğim driver imzasız sürücü yüklemesi olarak görünüyor benim sistemin sp 3 olması sıkıntı olabilirmi