Şimdi Ara

BİLGİSAYAR AÇILDIKTAN SONRA NEDEN EKRAN DONUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sorunum bilgisayarı normal olarak açıyorum fakat bilgisayarda herhangi bir program çalıştırdığımda mesela avast home addition çalıştırıyorum ama daha yarıya gelmeden ekran donuyor.Aynı problem benin kendi özel eğitim cd lerimde de yapıyor.
    Bu ekran donmalarını nasıl engelleyebilirim.Bu donma bazen bilgisayarı uzun süre açamama da neden oluyor bu durumlarda yarım saat kadar bekleyince bazen açıyor.Anlayacağınız bilgisayarın keyfine kaldım.
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

• ekran donmasını bir çok sebebi olabilir işlemci ısnması ekrankartında sorun hard diskin yavaş okuması yada bir sebep yada vürüsden de olabilir daha detaylı bilgi verirseniz iyi olur daha bunlar gibi bi sürü sebep sıralana bilir............
  • Bilgisayarın donanım konusundan çok fazla anlamıyorum.Ama anladığım kadarı ile bilgisayardaki gariplikleri ve bozulması durumunda dikkatimi çeken tüm ayrıntıları yazmaya çalışayım.
    Kasadaki fanlardan biraz yüksek ses geliyor.256 mb ram ,Pentium (R) 4 cpu 2,40 Gzh, 128 lik ekran kartı bulunmaktadır.
    Bilgisayarı iki yıldır kullanıyorum ama ilk defa bu tür bir problemle karşılaşıyorum.Virüsten kaynaklanıyorsa ne yapmam gerek.
    Ayrıca cd yazıcı içerisindeki cd çalışırken cd nin dönmesi sonucu bazen normalden fazla ses yapıyor.
    Bir de bilgisayarı bağladığım beşli prizin açılıp kapanma düğmesi var bilgisayarı kapattığımda elektrik akımını da prizden kesiyorum.Açacağım zaman da tekrar prizi açıp sonra bilgisayarı açıyorum.Bu bilgisayarda daha önceleri son andreas diye ekran kartını çok yoran oyunlar oynayabiliyordum.
    Benim soyleyebileceğim bunlar daha fazla açıklama yapmak isterdim fakat bilgim çok olmadığından kusura bakmayın.
    Saygılar

• yazdıklarımdan anladımı söyleyeyim işlemçi fanı arızalı gibi gözüküyor pc ye gelen elektirik kablosunu cıkar ve kasayı aç işlemci sogutucu bi kontrol et muhtemelen taraklar tozla dolmuş hava ile temizle yada degiştir ortası bakır bi sogutucu sistemle işlemcin kasıyo gibi geliyo bana yeterince sogutma yapmadından haliyle cd yazıcıdada kendini gösterir......
  • Yardımların için çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim.
    Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.