benim çok önemli bi sorunum var.pc açılınca kendiliğinden hesap makinesi açılıyor.sonra klavye çalışmıyor ve masaüstündeki programları tıkladığında,sağ tıklayınca özellikleri açtığında bilgiler çıkar ya normal prgramı açmak istediğinde özellikler çıkıyor.ekran klavyeside 2. veya 3.. denemede çalışıyor.format attım ertesi gün aynı oldu..lütfen yardım edin
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Sanırım başlat - çalıştır - msconfig de başlangıçta çalıştırılacak olan program hesap makinesi - calc- diye atanmış olabilir . Klavyenin düzgün çalışmaması ise kabloların tam olarak takılmadığından veya klavyedeki bir arızadan dolayı kaynaklanabilir . Sağ Klik problemi ise denetim masasındaki mouse driverlerında sol tuş ve sağ tuşa atanan görevlerden kaynaklanan bir sorun olabilir .. Fareyi sağ ele göre konumlandırın ve sol tuşa normal çalıştırma olarak görev atayın . kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: jackosman
Sanırım başlat - çalıştır - msconfig de başlangıçta çalıştırılacak olan program hesap makinesi - calc- diye atanmış olabilir . Klavyenin düzgün çalışmaması ise kabloların tam olarak takılmadığından veya klavyedeki bir arızadan dolayı kaynaklanabilir . Sağ Klik problemi ise denetim masasındaki mouse driverlerında sol tuş ve sağ tuşa atanan görevlerden kaynaklanan bir sorun olabilir .. Fareyi sağ ele göre konumlandırın ve sol tuşa normal çalıştırma olarak görev atayın . kolay gelsin
yardım için tşk ama başlangıçta yok.mouse normal.hepsi birbirine bağıntılı şeyler.çünkü hesap makinesi açıldığında bunlar oluyo
Kusura bakmayın yardımcı olamadım fakat sorununuz çok ilginç daha önce hiç karşılaşmadım. Konuyu takip edeceğim umarım bir çözümü vardır , iyi günler ...
Nasıl bir XP kullanıyorsunuz? Modifiyeli, eklemeli, değiştirilmiş...vs
XP teması kullanıyor musunuz?
Bu sorun ne zamandır var?
yaklaşık 1 aydır var.nasıl xp oldğunu bilmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
Nasıl bir XP kullanıyorsunuz? Modifiyeli, eklemeli, değiştirilmiş...vs
XP teması kullanıyor musunuz?
Bu sorun ne zamandır var?
teşekkür ederim.iyi günler
quote:
Orjinalden alıntı: jackosman
Kusura bakmayın yardımcı olamadım fakat sorununuz çok ilginç daha önce hiç karşılaşmadım. Konuyu takip edeceğim umarım bir çözümü vardır , iyi günler ...
Peki sorun hangi olaydan sonra başgösterdi. XP ilk kurulu olduğu zamanlarda da mı sorunu yaşıyordunuz? Biraz daha ayrıntı lütfen.
Ben sorunun kullandığınız(muhtemelen üzerinde oynanmış) xp işletim sisteminden kaynaklanıyor. Buna yüklenen bir program ya da bir tema nedne oluyor olabilir.
eskiden yoktu.normal kullanıyordum böyle oldu
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
quote:
Orjinalden alıntı: pinar1753
yaklaşık 1 aydır var.nasıl xp oldğunu bilmiyorum
Peki sorun hangi olaydan sonra başgösterdi. XP ilk kurulu olduğu zamanlarda da mı sorunu yaşıyordunuz? Biraz daha ayrıntı lütfen.
Ben sorunun kullandığınız(muhtemelen üzerinde oynanmış) xp işletim sisteminden kaynaklanıyor. Buna yüklenen bir program ya da bir tema nedne oluyor olabilir.
klavyeni cıkarıp sadece mause ile bilgisayarı çalıştır tekrarlarsa sadece klavye ile çalıştır bir dene değişme olacakmı ?
Bilgisayarım>> Tüm Programlar>> Başlangıç menüsünden bu söylediklerini kaldirirsan muhemelen sorunun çözülecektir...
sorun klavyedeymiş.teşekkür ederim yeni klavye alacağım.
quote:
Orjinalden alıntı: h4rml3ss
klavyeni cıkarıp sadece mause ile bilgisayarı çalıştır tekrarlarsa sadece klavye ile çalıştır bir dene değişme olacakmı ?
lütfen yardım edin. windows xp kullanıyordum bi arkadaşım windws 7 i önerdi kurdum çok güzel çalışıyordu ama benim bilgisayarımda hem xp hemde 7 oluştu neyse ben 2sinide kullanıyordum dün xpye avastı yükledim yükleme bitti ama bilgisayarım kastı neyse bende reset attım açtım bu sefer bilgisyar açıldı tıkaldım herhangibir yeri yine kastı açılmıyor bilgisyarım lüt,fen yardım edin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme