Şimdi Ara

bilgisayar açılıp tekrar kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    baslıkta belırttıgım gıbı kasa acılıyor 5 sn sonra kapanıyor ekrana hıc bır goruntu gelmeden tum yolları denedım parcaların sokulmesı vs. bır tek işlemciyi elektrik destegı saglayan 4 pin li (eskı tıp kasam oldugu ıcın sımdıkıler 8 pin sanırım ) bu anakarta gıren güç kablosunu cıkarttıgımda bılgısayar calısıyor ama ekrana yıne goruntu gelmıyor nedenı nedır
    şimdiden tesekkurler

• bios pilini çıkarıp 1 dakika kadar sonra tekrar takmayı denedin mi beklerken birkaç sefer açma kapama tuşuna bas içinde kalan elektrikte boşalsın .
  • denedım ama aynı acılıp 5 sn sonra kapanıyo tekrar
  • güç kaynağın arızalı olabilir denemelik bir yerden bulabilirsen dene .
  • onu bende düşündüm ama işlemciye güc veren 4 pinli anakarta giren kabloyu çıkarttığımda sistem çalışıyo ekrana görüntü gelmiyo ama çalışıyo o kabloyu tekrar takınca aynı şeye dönüyo
  • birde 5 sn içinde kapanmadan reset attıgımda devamlı acık kalıyor ılgısayar yanı kapanma suresı gecıkıyo sadece ekrana goruntu gelmıyor gene
  • sen güç kaynağı üzerinde dur güç kaynağı arızası gibi gözüküyor fanların çalışması sistemin çalıştığı anlamına gelmez .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elektrıkde de sorun olabılr ..farklı bır pırızde hatta baska bır tesısatta dene sorun yıne aynıysa buyuk ıhtımal psu arızalı ..dıkkat et cok acıp kapama sorunun nereden oldguna emın olmadan .. psu da ıse sorun anakarta zarar vermesın sonra ..
  • baska bir psu denedin gene aynı az önce ram i oynattım çalıştı yani uzun süre çalıştı önceki gibi 5 sn sonra kapamadı kendını ama monutor baglı olmadıgından goruntu geldımı bılmıyorum
  • her şeyi söküp takmıştım demiştin ramlari sökmemiş miydin ramlerin yuvalarını değiştir 2 ram varsa tek tek dene veya yerlerini değiştir rami çıkar alta sarı olan kısımı silgi ile sil temizle geri tak .
  • yok soledıklerını de yaptım nafile sadece kafamı karıştıram işlemciye giden 4 pinli elektrik kablosu anakarta direk giren onu çıkarınca kasa uzun süre çalışıyo onu takınca kesilio elektrik
  • niggaa yedek psu ile denedim sorun sanırım işlemciye elektrik gitmiyo bu da sanırım halledilcek bi şey deil yani anakart üzerinde bi yerde sıkıntı var işlemcinin elektrik aldığı yerden sıkıntı işlemci devreye girmiyo sanırım
  • işlemcide bozuluş olabilir nadirde olsa olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.