Şimdi Ara

Bilgisayar acilir acilmaz donuyor yardim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Arkadaşlar gecen hafta pazar günü vatan computerden Asus x550vx gaming book aldım. Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum tahminen günde 3-4saat anca. Ancak dün bilgisayar açıldıktan sonra donmaya başladı. Mause kipirdamiyor pc hiç bir komutu kabul etmiyor ve fan çok sesli çalışmaya başlıyor. Zorunlu kapatarak geri açıyorum 2. Sefer düzeliyor. Msconfigden başlangıç programlarında 4 program varken 2ye düşürdüm. Sorun yine aynı . Daha yeni alınmış bir bilgisayarda bu sorun neden olur ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instant7171 -- 12 Mart 2017; 13:38:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada bilgisayara sadece gta 5 yükledim bide mcafee virüs programı bunlardan sıkıntı çıkmaz sanırım

• Bilgisayara güncelleme geldiğini fark ettim. Anlaşılan baya büyük bi güncelleme 1 saattir %11de bundandır kaynaklı olabilir mi bilen biri yardımcı olabilir mi

• Kendinizi heba etmeyin ürün kronik arızalı, ya servise onarım için gönderin anakart değişikliği yapsınlar yada değişim için gönderin değişim yapsınlar. Değişim istiyorsanız şu linkteki yazıyı okuyun.https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=124654752

• Güncellemeden sonra sorun çözüldü yinede Göndereyim mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teyp kapanmiyor yardim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.