Merhaba arkadaşlar bilgisayarı yeni topladım bu arızayla karşılaşıyorum bilgisayar açılırken ekranda beyaz çizgiler görüntü bozulması oluşuyor. Ekran kartı denedim. Ramleri memtest ile test ettim. SSd değiştirdim. Monitörü diğer bilgisayarımda denedim. Neyden yapabilir bu sorunu.
Dosyalardaki bir bozulma veya takılmadan veya hddden olabilir. Elinde boş bir hdd varsa ona sadece işletim sistemi ve sürücüleri kurup denermisin ?
quote:
Orijinalden alıntı: Eshnud
Dosyalardaki bir bozulma veya takılmadan veya hddden olabilir. Elinde boş bir hdd varsa ona sadece işletim sistemi ve sürücüleri kurup denermisin ?
Temiz kurulum yapıp deneyim hocam o zaman teşekkürler.
Denediklerini de elediğimiz zaman aklıma başka bir şey gelmiyor ama sorun orada değilse boşu boşuna uğraşmış olursun. Oyüzden daha uzun süren ve uğraştıran format atmadan önce boş hdd ile denemekte fayda var.
Keşke sistemle düzelse. denemediğim tek donanım anakart kaldı onunda arızası tespit edilecek gelecek gidecek 1 ay beklerim artık.
Temiz kurulum yaptım sorun hala devam etmekte. Anakartı garantiye gönderdim inşallah anakartdandır da sorunumu çözerler.
Ya görüntü aktaran kabloda sıkıntı var yada ekran kartında. Ekran kartı yuvasına iyi oturmuş mu kontrol edin.
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
Ya görüntü aktaran kabloda sıkıntı var yada ekran kartında. Ekran kartı yuvasına iyi oturmuş mu kontrol edin.
Arıza ekran kartından zannedip garantiye gönderdim. Şuan onboard üzerinden görüntü alıyorum. Kabloları değiştirip denedim.
C0LDWAVE
kullanıcısına yanıt
Umarım hızlıca çözülür. İyi forumlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme