Şimdi Ara

Bilgisayar açılırken klavye çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Benim bilgisayarimda bird problem oluştu. Kasa açılıyor ama monitör açılmıyor. Araştırdım bunu güvenli modda çalıştırmam falan lazımmış ama güvenli moda falan giremiyorum çünkü klavye çalışmıyor. Yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 10catboy10

İyi günler arkadaşlar. Benim bilgisayarimda bird problem oluştu. Kasa açılıyor ama monitör açılmıyor. Araştırdım bunu güvenli modda çalıştırmam falan lazımmış ama güvenli moda falan giremiyorum çünkü klavye çalışmıyor. Yardım lütfen

Tüm parçalarını tam taktığına eminsin değil mi ?
  • Elbette eminim. Zaten bilgisayar açılsa normal masaüstüne gelse klavyenin ışığı yanıyor. Ama başlama ekranında yanmiyor

• Yok mu bi fikri olan

• Arkadaslar yok mu çözümünü bilen?

• Ram'leri soketinden çıkartıp girişlerini temizlermisin bi öyle dene olmazsa Monitörü on boarda bağla
  • 10catboy10 1 kullanıcısına yanıt
    Monitör ve ekran kartının takılı olduğu VGA kablolarını kontrol edin gerekirse çıkarıp yeniden takın, gevşeme veya temassızlık meydana gelmiş olabilir. Bu arada monitörünüzün güç kablosunu da kontrol etmekte fayda var.

Anakartınızda onboard VGA girişi varsa, harici ekran kartından VGA kablosunu çıkarıp onboard ekran kartı girişine takın. Eğer anakartınızda VGA haricinde DVI veya HDMI girişleri mevcutsa görüntüyü bunlar üzerinden sağlamaya çalışın.

Sorun devam ederse ekran kartınızı çıkarıp yeniden slota tam ve doğru oturacak şekilde takıp, vida bağlantılarıyla sabitleyin. Bunun haricinde eğer imkanınız varsa geçici olarak anakartınızla uyumlu farklı bir ekran kartı takıp monitöre görüntü gelip gelmediğini kontrol edin.

Problem çözülmezse ram(ler)inizi çıkarıp, alt kısımlarında yer alan pin girişlerini silgi ile hafifçe silerek tek tek ve farklı ram slotlarına takıp görüntü almaaya çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiky2122003 -- 21 Eylül 2014; 19:01:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.