Şimdi Ara

Bilgisayar açılırken Masa üstü boş kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bilgisayarı açıyorum ve sonrada admin girişi geliyor bilirsiniz.Şifre bölümünü boş bırakıp giriyorum ve masa üstü geliyor ama hiç bir simge görünmüyor.2 dk kadar bekliyorum ve simgeker geliyor çözümünü bulabilirseniz . şimdiden Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: besobeso1999

Arkadaşlar Bilgisayarı açıyorum ve sonrada admin girişi geliyor bilirsiniz.Şifre bölümünü boş bırakıp giriyorum ve masa üstü geliyor ama hiç bir simge görünmüyor.2 dk kadar bekliyorum ve simgeker geliyor çözümünü bulabilirseniz . şimdiden Teşekkürler

bilgisayarın açılma hızı çok düşük demekki. hdtune ile benchmark testi yapın ss atın. health kısmının resmini atın. error scan yapıp(quick değil) resmini atın

• format at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tmm kardeşim teşekkürler yarın dediğin şeyleri yapıp atarım lütfen takip et

• Format atmam kardeşim teşekkürler

• oguz298 kullanıcısına yanıt
    arkadaşım dediğin şeyleri yaptım sonuçalr bunlar ben pek anlamam :) şimdi ne yapayım
     Bilgisayar açılırken Masa üstü boş kalıyor Bilgisayar açılırken Masa üstü boş kalıyor

• Hocam bilgisayarın özelliklerini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
    eğer eski bir bilgisayarsa admin panelinden giriş yaptıktan sonra explorer.exe geç çalıştırıyor olabilir.
    adminden giriş yapınca ctrl+alt+del yap görev yöneticisine gir
    üst kısımdan dosyadan yeni görev seç ve açılan pencereye explorer.exe yaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wingchunegitim kullanıcısına yanıt
    şimdi hocam şöyle yaptım adminden giriş yapınca ctrl+alt+del yaptım ama hiç bişi olmadı sonra tamama basıp girdim .masaüstü boş kaldı.sonra ctrl+alt+del yap görev yöneticisine girdim. üst kısımdan dosyadan yeni görev seçtim ve açılan pencereye explorer.exe yazdım.ama hiç bi sonuç alamadım acaba başka çözümü varmıdır teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.