Şimdi Ara

bilgisayar açılırken resetleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

makina xp pro..xp ekranı geldiğinde kendini resetliyor..güvenli mod ile baslat dediğimde şunları yazıp resetliyor..

multi(0)disk(0)rdisk(0)partion(1)windows/system32/...
    .......
    .......

diye devam edip resetliyor..

• sanırım harddiskte problem var tekrar kur windowssu zaten kruarken dosya kopyalanmıyor gibi bi hata alirsan raminde yada hdd nde bi problem vardır ..
  • Naugthy ye katılıyorum %75 hdd bozulmuş ondan bu hata ile karşılaşıyorsun ramlerden emin olmak için ramleri değiştirip tekrar aç bilgisayarı ama muhtemelen aynı şeyi yapacak.
  • Bu sorunla bende karşılaştım sinir oldum sonra HDD'e bir format ondan sonra herşey saat gibi oldu..
  • İki büyük ihtimal ram ve hdd .
  • peki..harddiskteki verileri kurtarmanın yolu varmı..
  • ramle alakası yok bana kalırsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    11 ay önce açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • surer hdd ni başka iblgisayara takarak verilerini başka HDD ye at sonra Partiton lari kaldirip yeniden oluştur formatla bi windows kur eğer kurarken "Bu odsya kopyalanamdı Dos ekranında" derse donanımsal bi problemin vardır büyük ihtimalde ram ve hdd olabilir genelde bu ikisinin kabahti vardir :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Naughty

surer hdd ni başka iblgisayara takarak verilerini başka HDD ye at sonra Partiton lari kaldirip yeniden oluştur formatla bi windows kur eğer kurarken "Bu odsya kopyalanamdı Dos ekranında" derse donanımsal bi problemin vardır büyük ihtimalde ram ve hdd olabilir genelde bu ikisinin kabahti vardir :D

katılıyorum
  • ustalarım sorun hardiskte..hdd yi baska bir makinaya taktım ve aynı problem..resetleniyor..

-->dediğiniz gibi ikinci harddisk(primary mi,slave mi artık herneyse) yapıp verileri almaya calıstım ama arızalı harddiski tanıtamadım..tüm jumper olasılıklarını denedim ama olmadı..

-->ben bastan cdrom un kablsosunu birinci olmasını istediğim hdd ye taktım..olmadı..sonra aynı kabloüzerinde denedim olmadı.
    -->birincisi:aynı ide kablo uzerinde olunca ne,nasıl oluyor..(bu ayarları anlamadım)

-->ikincisi:bozuk olan hdd de xp pro var..ama diğerinde, ilk olarak acılmasını istediğim hdd de 98 var..sorun teşkil edermi?
  • -->ikincisi:bozuk olan hdd de xp pro var..ama diğerinde, ilk olarak acılmasını istediğim hdd de 98 var..sorun teşkil edermi?

eğer xp kurlu hdd NTFS sse dosyalrın görünmez

-->ben bastan cdrom un kablsosunu birinci olmasını istediğim hdd ye taktım..olmadı..sonra aynı kabloüzerinde denedim olmadı.
    -->birincisi:aynı ide kablo uzerinde olunca ne,nasıl oluyor..(bu ayarları anlamadım)

MAster Slave ayarlari yapman lazım aşağıdaki resimdeki gibi ayarla hdd nin üzerinde master hangisi slave hangisi yazar cd rom dada aynidir birini slave birini master yap
     bilgisayar açılırken resetleniyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.