Şimdi Ara

Bilgisayar açılırken siyah ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün bilgisayarımın kasasını temzilerken içini dışını herşeyi söktüm temizledim tekrar taktım sonra bilgisayarı açtım gayet normal çalıştı 1 gün sonra işlemcinin fan ayagı kırıldı onu söktüm ve bilgisayarcılar götürdüm varmı diye bulamadım ve eve döndüm sonra bilgisayar o parçayı tekrar taktım bilgisayarı çalıştırdım o da ne bilgisayar açılıyor windows yazısı gelmeden siyah ekran geliyor ve öylece kalıyor ramı çıkartım diğer slota taktım busefer bilgisayar çalışıyor ama ekrana hiç göründü gelmiyor yani slotun birinde windows yazısına gelmeden ekranda görüntü var diger slot'da ise hiç görüntü gelmiyor sonra farklı bir ram taktım çalıştı benim anlamadıgım durduk yere bu rama ne oldu neden çalışmıyor yarıda kalıyor bilgisayarı temizlerken bios pilinide çıkartmıştım ondan olabilirmi. yardımlarınızı bekliyorum

• işlemci fan ayağı kırıksa ve işlemcinin tam üstüne gelmiyrsa doğa olarak işlemci ısınacak va makina tıkanacaktır ve bağlantıralırınıızı doğru yaptığığınza emin olun hemen bi işlemci fanı alın
  • iyide 512 mb ramı takınca çalışıyor 2 gb takınca yarıda kalıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar mavi ekran veriyor
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.