Bildirim
bilgisayar acilirken sorun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sorunu daha detaylı bir şekilde yazarsan yardımcı olabilirim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: phesix
Sorunu daha detaylı bir şekilde yazarsan yardımcı olabilirim..
Sorunum basta bilgisayari acma dugmesini bastiktan sonra error loading diyo o windows 7 ikonu yuklenme yerine gelmeden once -
sanırım anakartın markası asus?biosa gir load setup default yap.basarılı olamazsan yan kapağı aç ve cmos u sıfırla.cmos sıfırlaması icin cmos yazan yerdeki jumperı 2 yana kaydıracaksın.sorunun çözülmüş olur.error hatasında tam olarak neyazıyor?yani sadece error yazmaz -
quote:
sanırım anakartın markası asus?biosa gir load setup default yap.basarılı olamazsan yan kapağı aç ve cmos u sıfırla.cmos sıfırlaması icin cmos yazan yerdeki jumperı 2 yana kaydıracaksın.sorunun çözülmüş olur.error hatasında tam olarak neyazıyor?yani sadece error yazmaz
Anakartimin markasi asus ve tam olarak error loading operating system yaziyor ve o dediniz 2. Yolu yapamam ben -
işletim sisteminiz çökmüş olabilir. 2. ihtimal ise hdd niz arıza yapmış olabilir. yeniden bir işletim sistemi kurmayı deneyin.eğer kurulursa ne ala.kurulmaz ise hdd nizde problem var demektir. -
quote:
işletim sisteminiz çökmüş olabilir. 2. ihtimal ise hdd niz arıza yapmış olabilir. yeniden bir işletim sistemi kurmayı deneyin.eğer kurulursa ne ala.kurulmaz ise hdd nizde problem var demektir.
Kurmayi denedim kurulurken hata veriyo xp yi vista yi 7 ide denedim olmadi.dediginiz hdd nedir tam olarak -
hdd = hard disk. ne hatası veriyor kurarken? -
quote:
hdd = hard disk. ne hatası veriyor kurarken?
kurarken windows genisletmede %0 da hata veriyor windows 7 i tam olarak ne hatasi verdigini unuttum ve suan cd i de gormuyor ne yapicam bilmiyorum -
yüzde 99 hdd
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X