Şimdi Ara

bilgisayar açılış kapanış şekli değişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a bilgisayarı kapata basınca ve uyku moduna alınca güç düğmesine 3-5 sn basmadan bilgisayar kapanmıyor ve bilgisayar gücü kesmiyor. önceden böyle bir durum yoktu yeni oldu. bunu nasıl düzeltebilirim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Denetim Masası'nı açın. Sağ üst köşedeki arama kutusuna Güç Seçenekleri yazın. Açılan yerden Güç Seçeneklerini tıklayın. Yine açılan ekrandan sol tarafta en üstte yer alan; Güç Düğmelerinin Yapacaklarını Seçin bölümüne tıklayın. Burada en üstte yer alan Şu Anda Kullanılmayan Ayarları Değiştir seçeneğini tıklayın. Alt kısımda Kapatma Ayarları başlığı altındaki menülerin tiklerini kaldırın. Alt kısımdan Değişikleri Kaydet'i tıklayın ve sistemi yeniden başlatıp kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 20 Ağustos 2018; 20:32:53 >
  • Yardımınız için teşekkür ederim ama.Dediğiniz yere geldim ama hala aynı güç düğmesine 3-5 saniye basmadan bilgisayar kapanmıo.

bilgisayar açılış kapanış şekli değiştibilgisayar açılış kapanış şekli değişti

• ahmetemrah A kullanıcısına yanıt
    Resimdeki bölümü ayarladınız mı ?

bilgisayar açılış kapanış şekli değişti
  • Ekran kartı driverları ile alakalı olabilir diye düşünüyorum. Bendede Bilg.kapat'a basıyordum ekran kapanıyordu sonra yine açılıyordu. Ekran kartı Driverlarını temizleyip güncelledim. Sorun çözüldü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arka planda çalışan ve sonlanamayan işlem var. Görev yöneticisi ekran görüntüsü atar mısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.