Arkadaşlar bilgisayarım daha yeni, 5 ay felan oldu. İlk görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatasını aldım, yeşil ekranla birlikte bilgisayar kapandı ve birdaha açmaya çalışıyorum açılmıyor. Bilgisayar çalışıyor ama ekranda görüntü yok. Bunun hangi sorundan veya sorunlardan kaynaklandığını yazabilirm misiniz ? Yardımcı olun lütfen !
benimde olmustu 2 kez ram bozuk dediler yeni ram aldım düzeldi şuan yinee öyle oldu yaptırmadım bbende daha
KaernK
kullanıcısına yanıt
Cihaz 5 aylık olduğuna göre garantisi var. Direk servise verin hocam. Büyük ihtimal anakartı değişirler.
Bende ramden şüpheleniyorum. İlk gönderdim statiklenme mi ne var dediler. Çıkarıp takmışlar göndermişler geri. Şimdi yine aynı sorun var. Göndermeden halledemiyecem galiba !
KaernK
kullanıcısına yanıt
Bilgisayar çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor ifadesini okuyunca sorunun Ram kaynaklı olmadığı anlaşılıyor. Çünkü ram'de sorun olmaz bilgisayar açılmaz.
Ancak sizin bilgisayar çalışıyordan kastınız ney o önemli. Açılıyor windows sesi geliyor mu ? Yoksa açılıyor fanlar çalışıyor ama işlem yapmıyor mu cihaz ?
Sorun : Bilgisayarda fanlar çalışıyor ama işlem yapmıyor !!
Dizüstü bilgisayarsa ve garantiliyse uğraşmayın verin teknik servis halletsin muhtemelen ekran kartında bi sorun var gibi remlerden olsa donmalar takılmalargibi sorunlar olur hardisktede.