Başlıkta dedigim gibi siyah ekran ve fare imleci dışında bir sey yok görev yöneticisi de açılıyor. Araştırdım bir kaç şey uyguladım ama hala aynı değişmedi bir şey. Denediklerim şunlar; Ekran kartı yazılımı sildim aygıt yöneticisinden, Kayıt defterinde HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon Yolunda shell in yanında explorer.exe yazıyor explorer hakkında bir sorun bulamadım. Görev yöneticisinden explorer görev sonlandırıp tekrar çalıştırınca da ekran gelmiyor kendine bazen biraz bekleyince geri geliyor ama bazen hic gelmiyor bazen de 3 4 restart atınca yine açılıyor ekran ama böyle devam etmesini istemiyorum. Formatlayacağım bilgisayarı ama 1 2 gündür açamadım bilgisayarı içindeki dosyalarımı almak istiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden. LMW < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lejyon2172 -- 6 Mayıs 2022; 1:3:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilgisayar açılıyor fakat sadece siyah ekran ve fare imleci var
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
https://download.eset.com/com/eset/tools/recovery/rescue_cd/latest/eset_sysrescue_live_enu.iso
dosyasını indirin.
adresinden taşınabilir rufus dosyasını indirin.
Rufus ile eset iso dosyasını bir usbye yazın (rufus usbyi formatlar boş bir usb olsun. içindekiler gider)
Sonra bilgisayarı usb ile açın. (Bilgisayar açılırken f12 veya f9 gibi tuşlara basarak)
Run eset deyin. Böylece geçici bir linux işletim sistemi açılır ve dosyalarınızı alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 6 Mayıs 2022; 11:56:9 >
-
Tamamdır hallettim çok teşekkürler. Peki çözümü hakkında bir bilginiz var mı yoksa format şart mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzaktan yorum yapmak zor. Tertemiz kurun arada bahar temizliği şart.
Bazen sorunu saatlerce çözene kadar format daha kolay çözüm.
-
Tamamdır teşekkür ederim formatladim kendine geldi bilgisayar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayar otomatik onarıma hazırlanıyor diyor açılmıyor
- hizmet ana bilgisayarı ağ hizmeti
- güncelleştirmeler üzerinde çalışılıyor bilgisayarınızı kapatmayın
- kmspico nedir
- windows 10 pro 64-bit download
- ses yükseltme programı
- gigabyte bios tuşu
- 0xc00007b hatası
- jpg formatı nedir
- değişken yenileme hızı açılmalı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X