Şimdi Ara

bilgisayar açılıyor,görüntü ve ses yok.. yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta dediğim gibi notebook kullanıyorum asus F3F Series xp professional kullanıyorum.. arada bir görüntü ve ses geliyor genellikle gelmiyor yardımcı olursanız minnettar kalıcam teşekkürler (:

• Görüntü ve ses geLiyor dediğiniz BIOS ekranına kadar mı yoksa Windowstanmı bahsediyorsunuz?
  • bios pilini cıkardınız mı veya detaylı olarak bahsediniz oc sonrası mı oldu ? daha önce oluyor muydu windows bios ekranı geliyor mu hiç mi gelmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

bios pilini cıkardınız mı veya detaylı olarak bahsediniz oc sonrası mı oldu ? daha önce oluyor muydu windows bios ekranı geliyor mu hiç mi gelmiyor...

geldiği zaman bios a girebiliyorum fakat bios direk gelmiyor,windows xp ekranı geliyor alt taraftaki boşluk doluyor,mavi ekran ve tekrar reset. ):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeTaFiLL -- 7 Şubat 2010; 14:25:48 >
  • girerken ya del tuşuna bas devamlı yada F1 veya F11 hangisiyle artık bilgisayar açılırken devamlı bu düğmeleri n hangisini destekliyosa devamlı bas bıosa gir gireyosa gi,rmiyosa ona göre bizde çözüm üretelim garantisi vardır inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımhayaletı

girerken ya del tuşuna bas devamlı yada F1 veya F11 hangisiyle artık bilgisayar açılırken devamlı bu düğmeleri n hangisini destekliyosa devamlı bas bıosa gir gireyosa gi,rmiyosa ona göre bizde çözüm üretelim garantisi vardır inş

biosa girmiyor açılmıyor görüntü yok.. ):
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.