Şimdi Ara

Bilgisayar Açılmadan 10-15Kere Bipliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Eski Bilgisayarimiz 0.8 Ghz işlemci 256ram .
    bi o/c denemesi için del e bastim bilgisayar açılırken şifre sordu
    bilgisayarciyi aradik babamla konuştu formatlamamz gerek falan bişey demiş
    bana verdi babam telefonu bios pilini söküp taksam olurmu dedim . tamam sök tak dedi
    söktüm taktım bilgisayar açılmadan sürekli bip bip ötüyor bende risk etmedim
    bilgisayarci kendimiz formatlamayalim diye yada bi sorun olunca bize getirsinler diye bilgisayara şifre koymş olabilirmi ?
    başına gelen varsa böyle birşey yardim lütfen
    bios pilini söktüm ve de doğru taktığımdan eminim babam elektirk vs işlerden cok iyi anlar söküp takarken bi hata yapmadık biz diyor

• Dostum anakartın kullanılmış olabilir. Daha önceki kullanıcı biosa şifre koymuştur. Arka arkaya sürekli öten bip de ekran kartını işaret eder...
  • Yok Bilgisayar 2001 Eylül 0 Aldık 1 Sene Öncede Format Atıldı Sanirim Ekran Karti İle İlgiliyse Ne Yapmam Gerek ?
  • Ekran kartının iyice oturup oturmadığına bak bir de eğer senin anakartta entegre speaker varken ayrıyetten bir speaker daha takıldıysa ondan olabilir
  • Tv Karti Ve Ekran Karti 2 Sinide Söküp Taktim Pilide Söküp Taktım Düzeldi Şuan Çok Saolun Bu Günlerde Çok Yardimci Oldunuz Saolun Tekrar
  • arkadaşlar bilgisayarıma microsoftu,n ye,ni bir msn sini kurdum. bilgisayarım da anormallik oluştu ancak bulamıyorum.. tek bildiğim yazılarıma virgül atıyor.. özellikle n, harfi,nde. bilgisayar açılırke,n bipliyor haliyle.. sizce bu n,edir.. format demeyi,n olmuyor.. soru,n çözülmedi. bios update i bile de,nedim. olmadı. sizce n,edir bu.
  • msni kaldırıp yeniden kurmayı dene. msn kaldırıldığı zaman yazmayı dene. yine , atacak mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.