Şimdi Ara

Bilgisayar Açılmama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim sorunum şu ki :
    Bilgisayarı elektriğe bağladığımda ve power tuşuna bastığımda bilgisayarın hiçbir tepki vermemesi.
    Bu olay şöyle oldu. 4 gün önce bilgisayarda bir şey yoktu. Sonra 1 gün geçtikten sonra bilgisayarın ön tarafındaki usb'ler , kart okuyucu vs. ne varsa çalışmadı. Düzelir diye bir şey yapmadım. Sonra 1 gün daha geçti ondan sonra ki bir baktım bilgisayar açılmıyor. (Bilgisayarın kenarı da açık. Hava akımı iyi olsun diye )(Bu arada kasaya baktığımda power supply den yanık kokusu gelıyordu)
    Sonra internetten araştırdım power supply'de sıkıntı vardır diye onu söktüm fanı yağladım. Gene bir şey olmadı.
    En son dedim bilgisayarcıya götürem . Götürdüm. O da power supply'e baktı onda sıkıntı yok başka bir power supply taktı gene sıkıntı yok. O dedi ki:
    kondansatörlere , ram slotuna , psu ya felan 1-2 şey daha dediydi.Onlarda sıkıntı yok dedi. Baktı anakartta sorun vardır dedi ozaman.
    Kokluyorum yanık kokusuda yok anakartta .

Aklımda şu sorular var:
    Pc elektriğe bağlı iken neden power supply'in fanı dönmüyor?
    (bir kaça tane vardı unuttum)

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droopxxc -- 10 Kasım 2016; 15:38:11 >

• pc, elektriğe bağlı iken güç kaynağının fanı dönmez, düğmesine basarsan döner. düğmesine bastıktan sonra da dönmüyorsa güç kaynağında sıkıntı olabilir fakat değiştirdiğini söylemişsin. kayınbiraderin bilgisayarda da böyle bir sorun vardı, güç düğmesinin kablolarını birbirine direk deydirince çalışmaya başladı. yani düğme bozuktu. güç düğmesinin çalıştığından emin değil isen deneyebilirsin.
  • nakooo N kullanıcısına yanıt
    Kardes.zaten dugmeye basmassan calismaz :D
    Dugmeye.bastigimda hic bir sey olmuyor ..
    bilgisayarci bir sey yapti benim power supply calisti . Onda sorun yok . Ama anladim niye oteki fanlar calismiyor.
    Anakarta elektrik gitmiyor demekki . Neden gitmiyor o var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nakooo N kullanıcısına yanıt
    Su da var ki . Ben adama dedim on tarafta kisa devremi var dedim acaba .
    adam bakti .
    kontrol etti on taraftaki kablolari sikinti yok dedi. Power dugmedede yok ozaman sanirsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Ani Kapanma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Laptop donma kitlenme sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.