bilgisayarın anakartını sağlamlaştırmak adına söküp, yeniden monte ettikten sonra, her bileşenini adam akıllı taktığım halde bilgisayarın açılmaması canımı çok sıktı ve uzun uğraşlardan sonra size danışmaya karar verdim...
anakarta elektrik gidiyor her bileşen teker teker çıkartılıp denendi switchler in yerlerini binlerce defa değiştirdim, denemediğim kombinasyon kalmadı
bunun dışında power supply lcpower 550 watt, taş gibi alet, onda sorun olabileceğini sanmıyorum ki; anakarta elektrik gelmezdi sanırım. başka bir pc nin power switchini bu pc ye bağladım, o da olmadı...
yardımlarınızı bekler, teşekkür ederim
Öncelikle anakartı kasanızdan sökün. Dışarıda bir zemin üzerinde sadece ekran kartı,cpu ve ram takılı olarak bir açmaya çalışın..Panel bağlantılarını bile takmayın.Sadece power butonunu takın...Monitör hiç mi Açmıyor? Herhangi bir sesli uyarı varmı?
hiç bişey yok herhangi bir reaksiyon yok. sadece anakarta elektrik geliyor o kadar :)
Benim bilgisayarımda da oluyor üç beş gündür.
Fanların hepsi çalışıyor.
Voltmetre ile prizden ölçtüm:224Volt
Virüs programlarıyla tanıtıyorum:Temiz.
Ancak bir kaç defa bastıktan sonra girişteki (windows oturumu için) parola yazıldıktan sonra çalışıyor ve çalıştıkan sonra da çok
şükür çalışıyor ama girişte açılışta problem çıkarması hoş değil.