bilgisayarı çalıştırıyorum herşey normal açılmaya başlıyor siyah ekranda windows yazısı çıkınca bi anda reset atıyor kapatıp açıyorum bunu üst üste bi kaç kez yapıyor sonra düzeliyor bazende hiç bi sorun çıkarmadan açılıyor ramden şüphelendim ama başka bi ram denedim sorunum çözülmedi bu sorun neden kaynaklanıyo olabilir şimdiden teşekkürler.
Başka yerlerde de kendi kendine resetlendiği oluyor mu? yoksa sadece windows başlangıç ekranında mı?
Boot dosyası bozulmus olabilir baska bir bilgisayardan alabilirsin aynı işletim sistemi ve aynı dil secenegi olan bir baska makinadan alıp senin makinanda system32 nin içine atarsan duzelmesi gerekiyor buyuk bir ihtimal duzelir ama işletim sistemlerine dikkat et bende işletim sistemi vista oldugu için sana yardımcı olamıyacagım ama hemen bulursun vistada bootcfg.exe adında bi dosya ben gecen gün yapmıstım gercekten dosyayı da hemen buldum ve paste ettim diske ve baska da bir dosya atmadım ama adını hatırlamıyorum ama içinde boot diye yazıyor devamını hatırlamıyorum buyuk bir ihtimal exe olması lazım kolay gelsin