Merhabalar, bilgisayarın başlama tuşuna basıyorum fakat ne işlemcinin nede ekran kartının fanları dönmüyor buna bağlı olarak görüntü de gelmiyor sadece kasanın önündeki ve üstündeki fanlar dönüyor ve çalışıyor başka hiçbir şey çalışmıyor. Dün bilgisayar ısındığı için işlemcinin termal macununu temizlemiştim herhangi bir sıkıntısı yoktu gayet güzel çalışıyordu sabah bilgisayarı açmaya çalıştığımda ise bu sorunla karşılaştım daha önce bu sorunla karşılaşan yada bilgisi olanlar yardım edebilirse çok sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilgisayar açılmıyor
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Termal macun işleminden sonra işlemci soğutucunun kablosunu takmamış olabilir misin? Yaşadığım için söylüyorum unutulabiliyor insanlık hali.
Düşük bir ihtimal olarak, macun işlemi sırasında ekran kartına temas ederek yerinden oynatmış olabilirsin, ekran kartını çıkararak anakartın üzerinde vga soketi varsa görüntü almayı denebilirsin.
Son olarak cpu soğutucuyu sökerek bilgisayarı çalıştırabilirsin, işlemciyi elinle kontrol edebilirsin sınıyor mu diye. İşlemcin ısınmıyorsa güç almıyordur, bu anakartta sorun olduğu anlamına gelmez, farklı bir psu varsa onunla deneyebilirsin.
-
Burdan size kimse yardımcı olamaz maalesef. Bilgisayarın sökülüp baştan tekrar monte edilmesi gerek. Bir adımı atlamış olmalısınız ki çalışmıyor. Biz ne söylesek yalan olacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X