Şimdi Ara

Bilgisayar Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben yeni bir sistem topladım herşeyi kurdum fakat bilgisayar açılmıyor anakartım MSI DKA790GX anakarttaki ışık yanıyor fakat bilgisayar açılmıyor birşey farkettim power supply kablosundaki soldan 3. slot boş bu normal bişeymi yoksa hatamı? yardımcı olursanız sevinirim.
    http://img234.imageshack.us/my.php?image=supplycablepl0.jpg

• bu 24 pin güç kablosu haricinde 4 pinli 12v güç kablosunuda taktınmı anakarta
  • evet ikisinide taktım şimdi eski bilgisayarım power supply'ı ile denedim gene açılmadı güç kaynağında problem yok ozaman ledleride yerine tam taktım hatta bi daha çıkardım bi daha taktım
  • tamam olayı çözdüm açma tuşunda problem var sanırım power pinine tornavida ile küçük bi kısa devre yaptırınca açıldı daha yeni aldım kasayı şansa bak yarın gidip değiştireyim bari
  • Şimdide ekran gelmiyor ilk açıldığında görüntü geldi sonra masaüstüne gelmeden şifre soran bölümde mause aktif deildi bi süre bekledikten sonra windows kapatılıyor dedi kapandı pc ve sonra tekrar kendini açtı yani res değil komple kapanıp 1 saniye sonra kendini açtı gene aynı ekrana geldiğinde mause iptaldi bu seferde ben direk power supplydan kapadım pcyi sonra açtığımda görüntü ve bip sesi gelmiyor of ya bin kere sistem kurdum ilk kez böle şeyler geldi başıma
  • bunuda hallettim anakartın vidalarını biraz gevşettim oldu :)
  • Biraz mantık dışı olmuş ama yinede olay kapanmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    11 ay önce açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum aman dikkat et anakart kendini korumaya almış olabilir yada şase almamış olabilir ozamanda açmaz anakartın montajında bi yanlışlık var senin
  • Tavsiyeleriniz için saolun arkadaşlar =) Tekrar söküp düzgünce taktım bu sefer hiç bir sorun olmadan çalıştı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.