Asus p5w dh deluxe üzerinde fsp bluestorm 550w güç kaynağım var. Daha önceleri powersupply'ı arkadaki şalterden kapatıp açtıktan sonra 10-15 dk boyunca bilgisayar açılmıyordu(anakart ışığı yanmasına rağmen). Evdeki bir elektrik kesintis sonucu bilgisayarı hiçbir şekilde açamıyorum. Anakart ışığı hala yanıyor.
BIOS'tan klaveye ile açılma özelliğini açmıştım. Ama klavye'den de başlamıyor(power tuşunun bozulmuş olma ihtimaline karşı) Ayrı reset ve power tşlarının anakart bağlantılarına değiştirdim. Reset tuşuda ilede açamadım.
Problem ne olabilir? Teşekkürler.
BIOS pilini çıkartıp anakart üzerindeki bütün elektriği kestip tekrar denedim. Sorun hala devam ediyor. Bir fikri olan yok mu?
Sanırım sorunu buldum. psteki kondansatörlerin şişmesi sonucu makine start almıyor. Kısa devre yaptırark çalıştırabildim power supplyı. Fakat anakart üzerinden start almıyor. FSPde bunu yapacaksa artık alacak bir şey kalmadı :(. en kısa sürede değiştireceğim ps'i.
İstanbul Üsküdar'da bu FSP'yi tamir ettirebileceğim bir yer var mi? Malesef garantisi doldu. Cihazi İzmir'den aldiğim için aldiğim yere görtürme gibi bir şansim yok. Yetkili servis olmasi tabii ki tercihim ama inanlimaz paralar almayacaklarsa. Yetkili servis imkani bu şartlar altinda yoksa bildiğiniz iyi bir usta varsa buralarda orayada götürebilirim. Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Bunu bugün halledebilirsem çok iyi olacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme