Şimdi Ara

Bilgisayar Açılmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamınaleykum arkadaşlar, benim sorunum bilgisayarın windows yükleme ekranında takılı kalması ve açılmaması...windows 7 kullanıyorum hoşgeldiniz ekranından önceki bölümde windows logosunda takılıp kalıyor ve açılmıyor...sistemim

gigabyte 785g UD3H
    4 gb kikngston ram
    saphire 5770
    amd x4 965 3.4 ghz işlemci

pc yi alalı 3 4 gün oldu daha şimdiden delirtmeye bailadı...lütfen acil yardım edin..

• Takılı kalması derken komple mi donuyor ekran yoksa şerit sürekli hareket ediyor ancak sistem açılmıyor mu?

Not:Her ikiside farklı problemlerin belirtileridir.
  • windows 7 de şerit yok zaten toplar birleşiyor logo oluşuyor ve tam orda takılıyor donma değilde sürekli yükleme gibi duruyor ama bayağı bi süre beklememe rağmen açılmadı..sistemi onardım ancak oyle açıldı sonra bi daha kapatıp açtım aynı sorun...her defasında onarıyorum ve sistemi geri yüklüyorum öyle açılıyor yoksa aynı yerde duruyor...
  • arkadailar lütfen bilen birisi yardım etsin bunun sorunu ne olabilir...
  • Öncelikle yazılımsal olup olmadığna emin olmamız gerekiyor,farklı bir Win 7 işletim sistemi cd si ile en baştan temiz bir format atın eğer ki sorun devam ederse ilk şüphelenmeniz gereken parça RAM'lerdir,RAM'ler deki bellek döngüsü hatası sebebiyetiyle önbelleğe veri alındıktan sonra kaybolmaktadır ve bu da işletim sisteminin açılamamasına neden olmaktadır...Çift slot raminiz mevcutsa dönüşümlü bir şekilde tek tek deniyerek sistemi çalıştırın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.