Şimdi Ara

Bilgisayar Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar olaydan günler önce bilgisayar kasıp durduk yere mavi ekran olup kendine reset atıyodu. böyle böyle derken birkaç gün önce warning diye bi yazi cktı ve amd falan yazıyodu. ben de bilgisayarın yanında verilen cdleri kurdum. yeniden başlatmami istedi onayladım. ardından açıldığında dos ekranı geldi ve bilgisayar kapandı. ardından açılmadı. power tuşuna basıyorum ama fan bile dönmüyor. ne yapabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• power tuşuna bastıgında fan dönmüyorsa ve eğer bağlantılarla oynamamışsan psu gitmiş olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

power tuşuna bastıgında fan dönmüyorsa ve eğer bağlantılarla oynamamışsan psu gitmiş olabilirmi?

Bencede .. ! Yada fazla ısıdan işlemci de ne bileyim . Çünkü ilk başlarda mavi ekran verip reset atıyorsa o büyük ihtimalle işlemçi ısısından dır , ama sen gailba uğraşa uğraşa psu Nakavnt ettin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerdova

quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

power tuşuna bastıgında fan dönmüyorsa ve eğer bağlantılarla oynamamışsan psu gitmiş olabilirmi?

Bencede .. ! Yada fazla ısıdan işlemci de ne bileyim . Çünkü ilk başlarda mavi ekran verip reset atıyorsa o büyük ihtimalle işlemçi ısısından dır , ama sen gailba uğraşa uğraşa psu Nakavnt ettin.

peki maddi zarar nedir sizce ? veya garanti karşılar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• stlgolden S kullanıcısına yanıt
    Garanti karşılarmı bilmem ama yinede gönderin herangi bir sorun varsa ücret verirler ona göre yaptırırsın yada yenisini alırısn .

Başka bir güç kaynağı bulup dene istersen birde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerdova -- 2 Temmuz 2013; 9:02:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.