Şimdi Ara

Bilgisayar açılmıyor Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar masaüstü bilgisayarımın kasasını temizlerken kasa devrildi ve yere düştü ekran kare kare oldu damalı açıp kapatayım kendine gelir belki dedim kapandı hiç açılmıyo kasada sorun yok kasadan sesler geliyo çalışıyo ekran No Signal diyip kapanıyo ne yapmam gerekiyo kendim yapabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UmuttAtes U kullanıcısına yanıt
    mrb hocam pc acikken mi temizliyordun yuksekten dustuyse ekran karti ramler slotundan oynamistir hdd bir ihtimal zarar gormus olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmrtcan -- 22 Mayıs 2016; 16:17:50 >
  • canmrtcan kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sadece devrildi ne yapabilirim. Evet pc açıktı dışardan temizliyodum sadece tozunu alıyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmuttAtes -- 22 Mayıs 2016; 16:18:44 >
  • fanlar felan stabil calisiyor mu ekran karti varsa sokun anakarta baglayin bi goruntu alabiliyomusunuz

• canmrtcan kullanıcısına yanıt
    Fan çalışıyo evet açıp ekran kartını takmam mı gerek yerinden çıktıysa falan pekte bilmiyorum kasanın içinden anlamam

anlamiyorsaniz sokmeyin tutan tirnak vardir basdirin uzerine biraz ramlara bastirin oyle deneyin acmayi
    https://www.google.com.tr/search?q=ekran+karti&client=ms-android-om-lge&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiE08jO6O3MAhUB1iwKHVe0AigQ_AUIBygB&biw=360&bih=511#tbm=isch&q=ekran+karti+takilmasi&imgrc=PYiactDyntXo3M%3A

Sizin yapabileceğinşiz bişey değil tamirciye götürmeniz en iyisidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar kilitleniyor. Yardım
    9 yıl önce açıldı
    ACİL YARDİM LAPTOP AÇILMIYOR
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasa içerisinde ki tüm fişleri bastırarak oturt fazla da güç uygulamadan. tekrardan çıkarıp tak. Özellikle harddisk'e dikkat et, muhtemelen sıkıntı oradadır.
  • Ekran kartını sokup tekrar yerine tak. Muhtemelen ekran kartı yerinden gevsemistir. Sorun devam ederse de ekran kartı fiziksel hasar almış demektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.