Şimdi Ara

Bilgisayar açılmıyor, formatta atılmıyor.YARDIM LÜTFEN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı açıyorum masaüstü gelmesi gerekirken mavi ekran hatası veriyor sonra format atmaya karar verdim, windows dosyaları yukluyor kısmı geliyor ama kurulum ekranı gelmiyor, kurulum ekranı yerine siyah ekranda kalıyor ve imlaç var. Sıkıntı neyden kaynaklaniyor olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: :hKn:

Bilgisayarı açıyorum masaüstü gelmesi gerekirken mavi ekran hatası veriyor sonra format atmaya karar verdim, windows dosyaları yukluyor kısmı geliyor ama kurulum ekranı gelmiyor, kurulum ekranı yerine siyah ekranda kalıyor ve imlaç var. Sıkıntı neyden kaynaklaniyor olabilir?

BIOS sifirlayin ve BIOS tarihini 2-3 yil geriye alarak deneyin.

ekleme: Yukleme yaptiginiz medya (dvd/usb) hizindan dolayi kurulum zamani degisebilir, imlec geliyorsa max. 30dk bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL -TR -- 16 Ocak 2016; 23:26:04 >
  • Ne kadar bekliyorsun ki? Yarım saaat bekliyorsan sorun vardır.
  • Muhtar setup ekranı geldi ülkeyi falan seçtim "setup is starting" kısmı geldi şimdide buradan sonrası gelmiyor.

• 20 dakika sonra da bir sonraki aşama geldi. Çok yavas ilerliyor. Hiç birsey anlamadım

• Muhtar

Hocam, bırak ağır işlesin sorun olmaz.

• Hdtune ile bir genel test yapmayı deneyebilir misiniz eğer format atmadıysanız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok yüksek ihtimalle HDD'den kaynaklı bir sorun. Formattan sonra çalışsa bile bir süre sonra tekrar mavi ekran hatası almaya devam edersiniz.
  • NeRologize N kullanıcısına yanıt
    Formatı attım şuan bilgisayar düzgün bir şekilde çalışıyor. Hdd deki sorunu nasıl giderebiliriz?

• Bir süre düzgün çalışacaktır. Sonra gene aynı sorun meydana gelecektir. Bildiğim kadarı ile çözülebilen birşey değil yenisini almak gerekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.