Şimdi Ara

bilgisayar aldım sistemim hakkında ne düşünüyorsunuz teşekkür ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • . Intel®Pentium®4 İşlemci 630 HT Teknolojili (3.00 GHz)

· 512 MB Dual channel Bellek

· 160 GB SATA HDD

· DVD Dual sürücü

. 256 MB GeForce 6200 PCI Express Ekran kartı·

• Güzel hayırlı olsun.Keşke ekran kartını 6600 GT alaydın.

Ram de 1 Gb olsa iyi olurdu yeni oyunlar için.Kasılacak çoğu oyun şimdi.Bide o ekran kartıyla zaten çoğu oyun düzgün çalışmayacak.Acı gerçekler bunlar
  • ekran kartı hatalımı
  • Arkadaşım artık almışsın, hayırlı uğurlu olsun. Almadan önce sorsan daha doğru olurdu bunları alayım mı felan diye ama aldıktan sonra burda başlık açarsan, herkes aldığın parçalara bir kulp takacak ve keşke şunu alsaydın, şunu almakla şöyle hata yaptın felan diyecek. Bu da senin moralini bozacak. Kafadan bir intel yerine amd alsaydın diyen birsürü yorum olacaktır. Sonra seyreyle gümbürtüyü seyreyle.

En iyisi makineni test et, oyun oyna felan. Milletin dediğine kulak asma. Hayırlı olsun, güle güle kullan...
  • teşekkür ederim orumun için haklısın biraz abesle iştigal bir başlıkla girdim özür dilerim
  • Ya yok, abesle iştigal bi başlık felan deil. Ama bizim milletin adeti işte, sen bişi aldıysan kırk türlü kulp takar herkes, senin canın sıkılmasın diye dedim. Yoksa bence başlığı açman da bi sakınca yok... Özür dilenecek bişey de yok...
  • yinede doğruyu söylediğin için teşekkür ederim haklısın herkes şimdi iyiydi kötüydü birşeyler söyleyecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok kardeş makinan çok güzel.Hayırlı Olsun...
    Artık Bizede Dua Edin De 3.0 alacak paramız olsun
  • inşallah alırsın benim ekran kartı 256 mb ATI RADEON MUŞ LİSTELERİNDE GEFORCE gösteriyordu karamboldan ati takmışlar
  • Boş konuşmaya gerek yok. Eğer hatalarını söylemiyeceksek neden başlık açacak ki adam.

Keşke 1gb alsaydım ramini, ekran kartının fiyat/perf oranı iyi. Ama x800gt alabilseydin çok iyi olurdu. Hayırlı olsun iyi bir sistem sonuçta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetinac

inşallah alırsın benim ekran kartı 256 mb ATI RADEON MUŞ LİSTELERİNDE GEFORCE gösteriyordu karamboldan ati takmışlar

Modeli ne?

Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.

Geri git ? : : Pencereyi kapa ?

• quote:

Boş konuşmaya gerek yok. Eğer hatalarını söylemiyeceksek neden başlık açacak ki adam.

Keşke 1gb alsaydım ramini, ekran kartının fiyat/perf oranı iyi. Ama x800gt alabilseydin çok iyi olurdu.

Dakka bir, gol bir...
  • EKRAN KARTININ MODELİMİ ATI RADEON 256 MB DA MODELİNİ TAM HATIRLAYAMAYACAĞIM EVDE ÇÜNKİ
  • rem'i en azından 2x256 alsaydın veya bütçen uyarsa 2x512 mb yap
  • 512 RAM ŞİMDİLİK YETER BENCE
  • 512 mb tek parça mı?

DDR2 533 KİNGSTONDUR UMARIM

FIYAT FARKI YOK DEĞİLSE GÖTÜR DEĞİŞTİR.DDR2 533 TEK PARÇA 512 MB OLSUN
  • EVET TEK PARÇA MARKASI KİNGSTOM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.