Slm arkadaşlar. Benim bilgisayar Datron KXA. Eskiden bi sorun fakat yoktu. Fakat son günlerde hangi oyunu açarsam açıyım 30 dk geçmeden bilgisayar kapanıyo. Restart atmıyo sadece kapanıyor. Neden olabilir?
Güç kaynağında bir sorun olabilir aynı sorunla bir kaç kez karşılaştım güç kaynagını değiştirdikten sonra bir sorunum kalmadı.
quote:
Güç kaynağında bir sorun olabilir aynı sorunla bir kaç kez karşılaştım güç kaynagını değiştirdikten sonra bir sorunum kalmadı.
fakat oyunlar hariç hiç kapanmadı?
Ekran Kartı veya İşlemci Isınmasına benziyor kardeş Sadece oyunlarda demişsin Bilgisyarıon ısısının arttığı zamanlar yani
Kolay gelsin
Yani daha fazla güç çektiği zaman hafif bir voltaj dalgasından da kapanıyor olabilir.
Ekran kartı ısınınca bilgisayar tümden kapanmaz. Senin sorunun büyük bir ihtimalle güç kaynağında
peki bunun herhangi yazılımsal bir nedenle olma ihtimali varmı yoksa kesin donanım kaynaklı birşeymidir? ona göre bilgisayarı garantiye götürücem
ek fan tak kardeşim ekran kartına bide kasaya +hdd ye de takabilirsen iyi olur
evet senin işlemcin ısınıyor..fan ayrlarından surekli yap (bunu cpu fan diye bi prog vardı onunla yapabililrsin)yani fanın surekli çalışsın bi de oyle dene...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme