Şimdi Ara

bilgisayar arıza yaptı,fikirlerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar açılıyor ama hiç bir şekilde monitöre sinyal gelmiyor.hdd de işlem yapmıyor.bip bip arızayı belli eden seste gelmiyor ama bilgisayardaki fanlar ve ışıklar çalışıyor.

bilgisayarı yarın garantisi hala devam ettiği için servise göndereceğim.ama ,içinde kopya windows ve birkaç tane kopya yazılım var.(mp3 ve oyun gibi)harddiski söküptemi yollsam dahamı iyi olur.
    bütün haliyle yollasam başıma iş açılır mı.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gainward -- 26 Temmuz 2008; 0:45:57 >

• Yanılmıyorsam, Kasanın yan tarafına bir bant yapıştılıyor.
    Kasayı açtığın vakit bant yırtılırsa servis garantisinden düşüyor.
    Onun için hiç elleme.

Korsan yazılım kullandığın için sorun olur mu, orası meçhul...
    Korsan yazılımlarla dolu bir pc teknik servise sıkıntı yaratabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 26 Temmuz 2008; 5:41:20 >
  • O bant açılırsa teknik servis kabul etmiyor.O yüzden hiç çıkarma.Donanınla alakalı bir sorun gibi.Fan yeterince soğutma yapmadığı zaman bende de oluyordu.Sanki monitör kasaya bağlı değilmiş gibi oluyor.Ben PC yi açıp iyice temizledim fanı filan.Yine karşılaştım fan değiştirdim.
  • o bant daha önce dvd rom bozulduğu için teknik servis tarafından yırtıldı.ve bana parça garantisi olduğu söylendi bantı bir önemi olmadığı söylendi.zaten şuandada bant yok arka tarafında

ben en iyisi hardiski söküpte götüreyim işi sağlama bağlıyayım

yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler
  • aynı durumla bende karşılaşmıştım anakart arızalanmış ve işlemcim yanmıştı.
  • Monitörün ışığı sürekli yanıyormu yoksa yanıp sönüyormu yada hiç yanmıyormu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.