arkadaşlar başlat>bilgisayarı kapat> beklemede seçeneği kayboldu birden. driverları yükledim ama geri gelmedi. başka ne yapabilirim
İlk önce sistem CD'sini sürücüye takın, ardından Başlat > Çalıştır > "sfc /scannow" yazın tırnaksız olarak. Bu işlem sistem dosyalarınızı tamir edecektir.
dediğinizi yaptım ama olmuyo. windows tarafından buunamıyor ismi doğru yazdığınızzdan emin olun dşe hata mesajı veriyo
Sistem CD'si -XP olduğunu tahmin ediyorum- sürücüde mi bu işlemi yaparken? Eğer değilse, "bulunamadı" uyarısını vermesi normal.
sistem CD si sürücüdeyke hata verioo ewet
sistem CD si derken format CD sini taktım yoksa donanım CD sini mi takacaktık
Sistemi kurduğunuz CD. Back-up CD'si falan değil. Evet, format atarken kullandığınız CD.
Not: Eğer elinizdeki CD sorunluysa, sağlam olduğuna inandığınız başka bir CD kullanın.
tamam büyük harflerle denedim oldu teşekkürler
hocam windows gerekli onarmaları yaptı ama beklemede simgesi gelmedi yine
hocam windows gerekli onarmaları yaptı ama beklemede simgesi gelmedi yine
O zaman belli bir çakışma olabilir. BIOS'tan güç ayarlarını kontrol edin. Aynı zamanda Windows üzerinden de bir kontrol edin. Yani aynı anda ikisi de açık olmasın. Ayrıca Zone-Alarm tarzı yazılımlar da bu soruna neden olabilir. Arka planda çalışmakta olan yazılımlar da bu soruna yol açabilir. Güvenli-kip üzerinden sistemi açmayı deneyin. Yine bu sorun var mı diye kontrol edin. Ek olarak anakart sürücülerini güncellemek yardımcı olabilir.
Benim aklıma gelenler bu kadar...
Ben de bazı donanımlar desteklemediğinde kayboluyor diye hatırlıyorum. Mesela ben de eski bi tv kartı takmıştım bilgisayarıma kaybolmuştu bekleme seçeneği, biraz kurcaladım tv kartı bekleme modunu desteklemiyomuş o yüzden pasif olmuş.
ctrl+alt+del yapınca yukarda bilgisayarı kapat seçeneğinde bekleme gözüküyorsa oradan da beklemeye alabilirsiniz
arkadaşar ctrl+alt+del yapınca da olmuyo beklemede. silik gözüküyo olmuyo. başka sağlam bi önerisi olan varmı akşama kadar bununla uğraştım ama hala düzelmedi. format atmak istemiyorum
bence sistem gerı yukleme yapmalısın belli bir tarihe... onceden bekleme konumu var ıse eski bir tarıhe al....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme