Şimdi Ara

Bilgisayar Bileşenleri Birkaç Tane Soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-arkadaşlar bir yerde ram (1x8) olacağına (2x4) olsun daha performanslı olur diye birşey okumuştum.ne kadar doğru?

2-1 kaç aya kadar laptop alacağım şimdilerde sadce sitelerde falan öyle bakınıyorum.ve eğer ekran kartlarının bit değeri 256bitse laptop fiyatı bi anda uçuyor.günümüz oyunlarında da 256 bit önemlidir diye düşünüyorum 256 gayrısınıda almam diyorumda 256bit laptoplarda çok büyük bir olaymı onu merak ediyorum.yoksa kafa yormadan 128bit bi ekran kartıda günümüz oyunlarını rahat kaldırır mı?

3-birde yine biryerde ekran kartlarının Son 2 hanesi performansı belirtir.ilk hanesi veya ilk 2 haneside xxxx(şuan hatırlamıyorum :D) bu doğrumu?

4-sitelerde falan uyanıklar ekran kartların arada bir bit değerini veriyorlar.vermeyenler için ekran kartının modeline göre bit değerini falan öğrenebilecğimiz bir site var mı?

5-oyunlar için intel mi amd mi?

• up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2x4gb %10-15 daha daha performanslıdır ramlerde. aynı yükü iki taşıma mantığıyla çalışır dual-kit ramler.

bite göre ekran kartı seçilmez. zaten gpu'nun ihtiyacı olan biti koyuyor üreticiler. önemli olan kullanılan grafik işlemcidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enahbor

1-arkadaşlar bir yerde ram (1x8) olacağına (2x4) olsun daha performanslı olur diye birşey okumuştum.ne kadar doğru?

2-1 kaç aya kadar laptop alacağım şimdilerde sadce sitelerde falan öyle bakınıyorum.ve eğer ekran kartlarının bit değeri 256bitse laptop fiyatı bi anda uçuyor.günümüz oyunlarında da 256 bit önemlidir diye düşünüyorum 256 gayrısınıda almam diyorumda 256bit laptoplarda çok büyük bir olaymı onu merak ediyorum.yoksa kafa yormadan 128bit bi ekran kartıda günümüz oyunlarını rahat kaldırır mı?

3-birde yine biryerde ekran kartlarının Son 2 hanesi performansı belirtir.ilk hanesi veya ilk 2 haneside xxxx(şuan hatırlamıyorum :D) bu doğrumu?

4-sitelerde falan uyanıklar ekran kartların arada bir bit değerini veriyorlar.vermeyenler için ekran kartının modeline göre bit değerini falan öğrenebilecğimiz bir site var mı?

5-oyunlar için intel mi amd mi?

1) doğru niye 8gb 10 ısı tek basına yapıyorsa 2•4 yarı yarıya paylaşır yani doğrudur

2)eğer çok önemli degilse laptop alma çöp ben sana daha iyi bisey toplarım haa ama illaki laptop istiyorsan öneririm sen bilirsin.

3)son dan 2 rakamı seviyesini belirtir mesela gtx780 8 seviye

4)tam olarak ne demek istediğini anlamadım

5)ucuz sistem topluyorsan amd ama biraz para kiyip daha iyi istiyorsan Intel ama tavsiye en az 4000 ₺ 5000₺ Intel için SONUÇ = intel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KralDorduncuVites

2x4gb %10-15 daha daha performanslıdır ramlerde. aynı yükü iki taşıma mantığıyla çalışır dual-kit ramler.

bite göre ekran kartı seçilmez. zaten gpu'nun ihtiyacı olan biti koyuyor üreticiler. önemli olan kullanılan grafik işlemcidir.

Aynısını demiştim ama sen benden önce yazmışsınız olsun arkadaş daha iyi anlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.