Şimdi Ara

bilgisayar birden neden kapanir????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun iki defa arkadasim bilgisayarimda warcraft oynarken kapandi. oyun oynarken bilgisayar internete bagliydi. kapandiktan sonra acmayi denedim ilk kapandiginda bir bes saniye kasaya guc geldikten sonra kesildi. bes dakka sonra modemi kapattiktan sonra denedim acildi. ev arkadasimin bilgisayarinada aynisi olmustu yaklasik iki gun bilgisayari acamadik ancak sonra kendiliginden duzeldi. neden olur bu sizce? trojan olabilir mi?

anti-virus programi olarak kaspersky kullanıyorum.

bilgisayari actiktan sonra masaustunde hs_err_pid3976 adinda bir metin belgesi olustu.nedir bu ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguL -- 15 Nisan 2005, 21:56:14 >

• sistem oyunu kalldırmamış olabilir. Sistemi yazarsan daha kolay cevap verilebilinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastdevil

sistem oyunu kalldırmamış olabilir. Sistemi yazarsan daha kolay cevap verilebilinir.
    sistem derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguL

sistem derken?

Alıntıları Göster
    yani ram işlemci
  • quote:

yani ram işlemci

Alıntıları Göster
    pentium 4 3.0 ghz 512 ram. gayet iyi oldugunu dusunuyorum. yani o oyun icin yeterli duzeyde bilgisayar.
  • quote:

pentium 4 3.0 ghz 512 ram. gayet iyi oldugunu dusunuyorum. yani o oyun icin yeterli duzeyde bilgisayar.

Alıntıları Göster
    evet sistem iyi .kopya cd ise cd bozuktur. bende de olmuştu. Ben de battlefield oynuyordum. Benim de iyi olmasına rağmen resetleyip duruyordu.
  • quote:

evet sistem iyi .kopya cd ise cd bozuktur. bende de olmuştu. Ben de battlefield oynuyordum. Benim de iyi olmasına rağmen resetleyip duruyordu.

Alıntıları Göster
    cd'den oynamıyorum ki. oyun bilgisayara yuklu. ayrica ayni sey az oncede bahsettgim gibi ev arkadasimin bilgisayarina da oldu gecenlerde. kasaya bir bes saniye kadar guc gelip sonra gidiyor? hic bir anlam veremedim. Trojan olma ihtimali var mi? oyleyse nasil korunurum? yok mu bi fikri olan?

tesekkurler.
  • quote:

cd'den oynamıyorum ki. oyun bilgisayara yuklu. ayrica ayni sey az oncede bahsettgim gibi ev arkadasimin bilgisayarina da oldu gecenlerde. kasaya bir bes saniye kadar guc gelip sonra gidiyor? hic bir anlam veremedim. Trojan olma ihtimali var mi? oyleyse nasil korunurum? yok mu bi fikri olan?

tesekkurler.

Alıntıları Göster
    warcraft oyununda bir hata war.Bizde cafede oynarken cat die gidio bilgisayar.Sistemde bi sorun olmaması lazım yani.Arada bir oluyor.Bazende oyundan atıyor durup dururken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone1912

warcraft oyununda bir hata war.Bizde cafede oynarken cat die gidio bilgisayar.Sistemde bi sorun olmaması lazım yani.Arada bir oluyor.Bazende oyundan atıyor durup dururken.

Alıntıları Göster
    oyunda niye sorun olsun sen orjinal oyunu yükle bakalım sorun oluyormu. bi de firewall kullanıyorsan oyunun çıkışını engelle.
  • quote:

oyunda niye sorun olsun sen orjinal oyunu yükle bakalım sorun oluyormu. bi de firewall kullanıyorsan oyunun çıkışını engelle.

Alıntıları Göster
    beyler bu kapanma olayının oyunla bir alakasi Yok! internete baglıyken tekrar aniden gitti bilgisayar. yok mu abi bi fikri olan? cok ilginc!
  • quote:

beyler bu kapanma olayının oyunla bir alakasi Yok! internete baglıyken tekrar aniden gitti bilgisayar. yok mu abi bi fikri olan? cok ilginc!

Alıntıları Göster
    Birçok nedeni vardır be
    anlatmakla bitmezki
    en iyisi format
  • quote:

Orijinalden alıntı: tas_baba

Birçok nedeni vardır be
    anlatmakla bitmezki
    en iyisi format

Alıntıları Göster
    korsan cd alın daha sonra bu çalışmıyor diye sızlanın. verin parasınıda orjinalini alın. adamlar yıllarca oyuunu yapmaya çalışıyor siz kalkın beleş alın olmaz. ALLAH'tan korkun .se4nin cdler bozuk başka korsan cd kullan onun yedeğinden çalışır

• quote:

Orijinalden alıntı: dermeyans

korsan cd alın daha sonra bu çalışmıyor diye sızlanın. verin parasınıda orjinalini alın. adamlar yıllarca oyuunu yapmaya çalışıyor siz kalkın beleş alın olmaz. ALLAH'tan korkun .se4nin cdler bozuk başka korsan cd kullan onun yedeğinden çalışır

Alıntıları Göster
    Sıcaklık cpu da kaç derece 70in üzerindeyse anakartın özelliği sayesinde kapanabilir.Yada power supply de sorun olabilir.Ayrıcana trojan virüs te olabilir.Kasparaskyle bi arat derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: natura

Sıcaklık cpu da kaç derece 70in üzerindeyse anakartın özelliği sayesinde kapanabilir.Yada power supply de sorun olabilir.Ayrıcana trojan virüs te olabilir.Kasparaskyle bi arat derim.

Alıntıları Göster
    Bencede donanımsal katiliyorum sen elektirik fislerine bak bir ayni prizi kullanan başka evde bir güç varmı dolap vs vs
    quote:

Orjinalden alıntı: natura

• quote:

Orijinalden alıntı: DOSTTT

Bencede donanımsal katiliyorum sen elektirik fislerine bak bir ayni prizi kullanan başka evde bir güç varmı dolap vs vs
    quote:

Orjinalden alıntı: natura

Alıntıları Göster
    ya benim laptopta kapaniyor bazen ama yaklasik 12 saat acik kaliyor,

bu yüzden mi kapaniyordur sadecen sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: elec

ya benim laptopta kapaniyor bazen ama yaklasik 12 saat acik kaliyor,

bu yüzden mi kapaniyordur sadecen sizce?

Alıntıları Göster
    Laptop 12 saat calistirma yazık ya normal pc degilki 12 saat calisiyorsan masa üstü al evet bence çok açık bırakıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOSTTT

Laptop 12 saat calistirma yazık ya normal pc degilki 12 saat calisiyorsan masa üstü al evet bence çok açık bırakıyorsun

Alıntıları Göster
    kardeş powerini kontrol ettir. saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

kardeş powerini kontrol ettir. saygılar

Alıntıları Göster
    evde bir bilgisayar daha var. o da bir kere kapandi aniden ve bir kac gun acilmamisti. artik ondan boyle birsey olmuyor ama benm bilgisayarda kroniklesti bu durum. onceleri oyun oynarken kapandigindan oyundan sandim ama degil. kaspersky kullanıyorum zaten en az uc bes defa tarattim bilgisayarimi birsey bulamadim. sanırım geriye bir tek power supply kalıyor. voktajın dustugunu felan varsaysak bu saatten sonra bi guc kaynagi alsam faydasi olur mu? hasar ne boyutta anlayamıyorum. uzun sure hic kapanmadigida oluyor!

• quote:

evde bir bilgisayar daha var. o da bir kere kapandi aniden ve bir kac gun acilmamisti. artik ondan boyle birsey olmuyor ama benm bilgisayarda kroniklesti bu durum. onceleri oyun oynarken kapandigindan oyundan sandim ama degil. kaspersky kullanıyorum zaten en az uc bes defa tarattim bilgisayarimi birsey bulamadim. sanırım geriye bir tek power supply kalıyor. voktajın dustugunu felan varsaysak bu saatten sonra bi guc kaynagi alsam faydasi olur mu? hasar ne boyutta anlayamıyorum. uzun sure hic kapanmadigida oluyor!

Alıntıları Göster
    güç kaynağı problemi. adam gibi bi güç kaynağı almanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: heartless

güç kaynağı problemi. adam gibi bi güç kaynağı almanı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    SORUNUN ÇÖZÜMÜ NE BİLİYORMUSUN

Kasa kapalı bir yerdedir ve ana kart ısınıyordur.Yeni bilgisayarların çoğunda Fanlar yetersiz kalıyor ve cip'i soğutamıyor.
    Anakart Isındığından dolayı Yanmamak için Sistemi Kapatıyor.

Bendede Aynı Sorun Vardı Kasanın Bütün Kapaklarını Söktüm ve Kasayı ferah bir yere Aldım...

NE YAP ET KASAYI SOĞUK TUTMAYA ÇALIŞ KASA ISINMASIN YA EK BİR FAN DAHA AL YADA SEN ÜFLE :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.