Şimdi Ara

Bilgisayar bölümündeki arkadaşlar kafa karıştırıyor konu dışına soruyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1650 civarına laptop bakıyorum.Ama hangi laptopu alacağımı bilmiyorum.Çok kararsızım.Özellikleri
    iyi diye casper düşünüyorum ama ne bileyim onada güvenemiyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=PC_POR&prcmin=1000&prcmax=1999&qs=|19=98

Üstteki linkteki bilgisayarlardan birini düşünüyorum.
    CASPER CORE I7 620M -2.66GHZ-8GB DDR3-640GB-15.6"-DVDRW-1024MB HD5650-CAM-BT-W7PRE bana iyi gibi geliyor ama tam emin olamadım.Sizden yorum bekliyorum.Üstteki linkteki bilgisayarlardan da olabilir farklı bilgisayarlarda olabilir.Bu arada bilgisayara bol program yükleyecem.Ona göre bilgisayar arıyorum.Öneriler için şimdiden teşekkürler.

• UP
  • casper alma. eğer işin düşerse servisleri çok üç kağıtçı. marka olarak toshiba öneririm.

• casper alma. eğer işin düşerse servisleri çok üç kağıtçı. marka olarak toshiba öneririm.
  • Bana direk olarak model önerebilirmisiniz ?? Birde packerd bell nasıl bi markadır ?? ABD nin en iyi bilgisayar üreticilerindendir diyorlar.Siz önerir misiniz ?
  • Casper al
    Casper alma diyenlerin birçoğu neden bunu söylediklerini bilmiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun olmayan konu başlığı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sigaramindumani

Bana direk olarak model önerebilirmisiniz ?? Birde packerd bell nasıl bi markadır ?? ABD nin en iyi bilgisayar üreticilerindendir diyorlar.Siz önerir misiniz ?

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-050956-y560a-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-1024mb-hd5730--15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48831

• Asus / Sony / Toshiba... gerisi yalan... Heleki HP sakın alma...
  • Lenovo, Asus, Toshiba, Fujitsu Siemens(Artık Fujitsu oldu), Sony

Bunlar dışında laptop almayın, aldırtmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 29 Aralık 2010; 16:45:21 >
  • Arkadaşım yanlış anlamada hangi marka olursa olsun lay bilgisayarı kullananda bitiyor.O servisteki elemanlara acıyorum ne şikayetlerle geliyor millet onlarla uraşıyorlar.Afedersin adam windowsu b*ok çukuruna çevirmiş önüne gelen dosyayı yüklemiş heryeri karman çorman etmiş geitriyor bu bozuldu vs.Kullanmayı bilmeyen adama satmayacaksın laptopta olmuyor işte..Yani demek istediğim marka vs önemli değil kendim için konuşuyorum tabi.Bugüne kadar aldığım hiçbir malı servise vermedim kendi işimi kendim hallettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Lenovo, Asus, Toshiba, Fujitsu Siemens(Artık Fujitsu oldu), Sony

O markanın en çok anakart yakan cihaz olduğunu biliyorsundur umarım... Kesinlikle alınmaz!!! Elimde 2 tane Fuji patladı... Hepsi anakart arızasıydı... Taiwan'dan parça siparşi gerekliydi, çöpe gitti makinalar...
  • casper exper almada ne alırsan al...
  • Bence de Casper alma. Alacaksan ya Sony al yada Toshiba. Bu iki markadan şaşma.
  • casper masaüstü almıştım 6 sene önce 1 kez tık demedi kasası ama gönderdikleri crt monitör bozuktu servise verdim tamir edilmiş dendi taktım yine aynı kendimce çözdüm sonra
  • Arkadaşlar peki lenova ve dell'in servis durumları nasıl ?? Nedense sanki dell'e daha yakın bakmaya başladım.Şu anki masaüstüm dell.Gerçekten memnun kaldım bilgisayardan.

Arkadaşlar birde öneride bulunan arkadaşlar nedenleri ile beraber yorum yapabilir mi ?? Özelliklere baktığımda fiyat / özellik oranı en iyi casperlarda var.Ama özellik sadece isimde mi kalıyor yoksa performansada yansıyor mu ondan şüpeliyim.

Aklımda şu bilgisayarlar var.

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti620a-core-i7-620m--2.66ghz-8gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48354

http://www.vatanbilgisayar.com/dell-5010-g74p45-ins.-5010-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-bt-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=51309

• quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Lenovo, Asus, Toshiba, Fujitsu Siemens(Artık Fujitsu oldu), Sony

O markanın en çok anakart yakan cihaz olduğunu biliyorsundur umarım... Kesinlikle alınmaz!!! Elimde 2 tane Fuji patladı... Hepsi anakart arızasıydı... Taiwan'dan parça siparşi gerekliydi, çöpe gitti makinalar...

Ben memnunum hoca, 3 yıldır kullanıyorum.

Almanyada parçalarıda bulunuyor, Türkiye gibi kazıkta değil, parayı vurayım Pili değiştireceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdevilgs

Bence de Casper alma. Alacaksan ya Sony al yada Toshiba. Bu iki markadan şaşma.

Hocam o 2 markada çok pahallı ama.Ben program filan kullanacam seneye.O yüzden i7 lik makine istiyorum.1600 civarına sony ve toshibanın i7 sini bulmak çok zor.
  • quote:

Arkadaşlar peki lenova ve dell'in servis durumları nasıl ?? Nedense sanki dell'e daha yakın bakmaya başladım.Şu anki masaüstüm dell.Gerçekten memnun kaldım bilgisayardan.

Arkadaşlar birde öneride bulunan arkadaşlar nedenleri ile beraber yorum yapabilir mi ?? Özelliklere baktığımda fiyat / özellik oranı en iyi casperlarda var.Ama özellik sadece isimde mi kalıyor yoksa performansada yansıyor mu ondan şüpeliyim.

Aklımda şu bilgisayarlar var.

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti620a-core-i7-620m--2.66ghz-8gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48354

http://www.vatanbilgisayar.com/dell-5010-g74p45-ins.-5010-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-bt-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=51309

Dell'in servisi gayet iyi diye biliyorum, kullandığım dell laptop'ın anakartı yanmıştı değişim yapmışlardı(tabi serviste cok uzun süre bekledi o ayrı mesele), zaten dell ve lenovo baya sağlam pc'ler üretiyo. Ayrıca dell'de yerinde servis var gelip gözününün önünde tamir ediyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poison Well -- 29 Aralık 2010; 18:02:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkdevilgs

Bence de Casper alma. Alacaksan ya Sony al yada Toshiba. Bu iki markadan şaşma.

Hocam o 2 markada çok pahallı ama.Ben program filan kullanacam seneye.O yüzden i7 lik makine istiyorum.1600 civarına sony ve toshibanın i7 sini bulmak çok zor.

O zaman yukarıda bir arkadaş Lenovo önermiş. Onu alabilirsin. Lenovo 'da iyidir. Burdan inceleyebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.