Şimdi Ara

Boya Sorunu!.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ayakkabı boyası için ne kullanıyorsunuz?
    Şu klasik stil tarzı kutu boyalardan mı yoksa harbi boyacıya mı boyatıyorsunuz.?
    Sabah ve akşam saatlerinde ben boyacıya rastlayamıyorum.
    Stil tarzı boyalar da iyi değil gibi bir şey.
    sizler ne kullanıyorsunuz?
    hem işyerine hem de eve alacağım bir kaç tane tane aldıklarım yetmiyor veya iyi parlatmıyor. 8)
    Ortam da çukurlardan toz topraktan eh biraz da şirketten en az günde 2 kere boya istiyor.[drctr]

• Yapay Zekanın Yanıtı

Boya Sorunu!

Deri ayakkabılar zamanla yıpranır ve renkleri solar. Bu sorunu çözmek için ayakkabı boyası kullanabilirsin.

Piyasada birçok ayakkabı boyası markası mevcuttur. En iyi ayakkabı boyası markasını seçmek için kullanıcı yorumlarını ve incelemelerini okuyabilirsin. Ayakkabının malzemesine uygun bir ayakkabı boyası seçmeye dikkat etmelisin.

Ayakkabı boyası uygularken, önce ayakkabının temiz ve kuru olduğundan emin olmalısın. Ardından, bir bez veya fırça kullanarak ayakkabı boyasını eşit bir şekilde ayakkabının yüzeyine uygula. Boyayı uyguladıktan sonra, kuruması için bir süre beklemelisin.

Ayakkabı boyası kuruduktan sonra, ayakkabını bir bez veya fırça ile parlatabilirsin. Bu, ayakkabının daha parlak ve canlı görünmesini sağlayacaktır.

Nuri Leflef cila kutusu nasıl açılır diye merak ediyorsan, kapağı saat yönünün tersine çevirerek açabilirsin.

Ayakkabı boyası, ayakkabıların ömrünü uzatmaya ve görünümünü iyileştirmeye yardımcı olur. Düzenli olarak ayakkabı boyası kullanarak ayakkabıların her zaman yeni gibi görünmesini sağlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ayakkabının renginde, NURİ LEFLEF marka bir boya alıyorsun, he birde cila(krem renginde olanlardan), eline bir bez ve boya süngeri alıyorsun, boya süngerine az boya sürüp başlıyorsun ayakkabının üzerinde yaymaya, hepsini yaydıktan sonra ayakkabı fırçası ile bir fırçalıyorsun pürüzler ve tozlar gidiyor, sonra bez ile az cila alıyorsun, güzelce parlatıyorsun, sokakta seninkinden daha çok parlayan ayakkabı göremesin he tabi ciladan sonra ayakkabı fırçası ile güzelce fırçalıyorsun, ne kadar fırçalarsan o kadar parlar..
  • divinity bir aralar eminönünde ateş isteyip zorla ayakkabı boyayan boyacılardan biri sendin değil mi :))))
  • ayakkabı boyası hayatta sürmem! ama o süngerlerle silerim
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Cozb®</i>
    <br />ayakkabı boyası hayatta sürmem! ama o süngerlerle silerim
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Ayakkabı boyası sürmezsen ayakkabın kurur, ömrü azalır, deri kırışır falan..
  • En iyisi badem yagı hem parlatır hem besler ve catlamaları onler ama bademyaglanmıs ayakkabıyı giymeden once birkac gun beklemelisiniz sonra toz tutar.
  • sokaktan pazardan 3 kutu stil tarzı boya 1milyon..
    gel vatandaş gel ne alırsan birrrrr :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sprey oto boya kurumama sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HOCA UYUZ OLUYOM SU BOYACILARA KADIKOYDEYIZ YA BUNLARDAN GECILMIYO AYAGIMDA ADIDAS VAR SIYAH BEYAZ YOK BOYUUCAM ULEM NERESINI BOYUUCAN SPOR AYAKKABI BOYANIR MI YOK BOYUUCAM NEYSE ZABITA AMCA SAAOLSUN KURTARDIBENI :)
  • hehe benimde basima geldisi aynisi...
    neyseki bizim eleman biraz akilli cikti tamam boyanmaz ama bari tozunu aliiim..:)
  • Ayakkabı boyamak mı?
    Öyle bir alışkanlığım yok pek,
    Bazen bezle silerim, eğer ki önemli bir yere gidiyorsam cilalı süngerlerle silerim.
  • evet süngere silerim öyle daha güzel oluyo
  • vallaha ayakkabı boyama gibi biderdim yok.. çoğunlukla spor giyerim.. diğerleri ise yıkayarak temizleniyor... "boyamı, o ne?" yani
  • Pendikte bolca boya malzemesi satan bir yere gittim.
    Sordum ayakkabıyı öldürmeyen ve her gün boyayabişeceğim bir şey istedim.
    LEFLEF dedi ve 1 kutu aldım. Ama boyacının ki gibi olmuyor.
    Boyacnın ki gibi istersek elimizi bulaştırmak lazım. O da vakit alıyor.
  • Okulda kullandıklarımı haftada bir cilalarım..Boyayı da gerekirse bazı yerlerde renk atması olunca yaparım..
  • öğrenciyken postal giyerdim, o zamanlar her allahın günü krem boya üzeri cila çekerdim.

Şimdi vaktim yok, hazır vıcık boyalardan kullanıyorum
  • Asker işi haa. Benim kışlık tercihim..
  • valla yaz kış dinlemezdik o zamanlar, image meselesiydi potallar ;)
  • Ayakkabıcıya boyatiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boya Sorunu!.
    Boya Sorunu!.

Kullandığım ayakkabıyı taşa vurup derisine zarar verdim ve zamanla boyasında aşınmalar meydana geldi. Daha önce deve tüyü rengi ayakkabımı ayakkabıcıya verdim. Yakın tonda boyadı ama hem boya çözüldü hem de beğenmedim. O yüzden bunu kendim boyamak istiyorum. Bu rengi nasıl bulabilirim ve kaliteli boya marka hangileridir tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.