Şimdi Ara

Göçük düzeltme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aracımızın sağ ön çamurluğunda yarım avuç göçük oldu boyasız göçükcüye 200 tl ile anlaştık 50 tl peşin kapora vererek bir hafta sonrasına randevu aldık aracımızı bugün verdik öğlen aldık ancak sonuç hiç istediğimiz gibi olmadı, usta orjinali gibi olacağı garantisi vermişti ancak durum öyle olmadı kaporta pürüzsüz olmuş ancak göçüğün etrafında iz kalmış normalde belli olmuyor ancak güneşde ve ışıkda bağırıyor baya, bizde rahatsızlığımızı dile getirdik ustada bunun oluru budur benim daha yapabileceğim bişey yok beğenmediyseniz para vermeyin gidin dedi, bizde içimize sinmemiş biri işçiliğe 200 vermek istemedik ve kaporayı bırakıp gittik, şuan acaba gidip parasını versemmi diye düşünüyoruz, işçilik içimize asla sinmedi ancak yine yapmış artık elden bişey gelmezmi diye düşünüyorum siz ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 24 Haziran 2020; 22:12:22 >

• Bi fotoğraf var mı? Düzeltme sonrası fabrikasyon gibi tabii olmaz ama benek benek nasıl olmuş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncesi ve sonrası fotoğrafı atabilir misin?
  • Başta olur demiş ama beceremediğini kendi de fark etmiş parayı vermeyin başka yere danışın, ama düzeltmeleri artık daha zor olacaktır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İddialı konuşmamak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam düzeltme yapacak, kaportayı düzeltebilir ama boyayı düzeltemez ki !

ama düzeltme yaparken boyaya zarar verdiyse iyi yapmamış. boyayı hiç farkettirmeden yapanlar var. ama göçüğün oluştuğu sırada boyaya verdiği hasar kalır aynı şekilde tabi. orayı boyasa boyasız olmaz.

adam boyaya fazladan zarar vermediyse götürüp 150 lirasını verin, bu zaten göçük olurken olmuştu senin hatan yok dersiniz.
  • Sinek küçük mide bulandırır diyorlar ya.. Benim araçta da 2 yerde küçük noktalar var ama güvenip yaptıramıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu göçük boyasız düzelir mi
    10 yıl önce açıldı
    Boyasız göçük düzeltme
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

adam düzeltme yapacak, kaportayı düzeltebilir ama boyayı düzeltemez ki !

ama düzeltme yaparken boyaya zarar verdiyse iyi yapmamış. boyayı hiç farkettirmeden yapanlar var. ama göçüğün oluştuğu sırada boyaya verdiği hasar kalır aynı şekilde tabi. orayı boyasa boyasız olmaz.

adam boyaya fazladan zarar vermediyse götürüp 150 lirasını verin, bu zaten göçük olurken olmuştu senin hatan yok dersiniz.
    göçük küçük derinlikte bir gökçüktü boyada en ufak birşey yoktu, sanırım bu çivi gibi plastik aletleri varya göçüğün oraya vuruyorlar ondan dolayı boyayı ezdi, oda güneşde belli oluyor, direk kendi ezdimi bilemem sonuçda vurunca boya illaki hasar almıştır ama onu hesaba katıcak olan o sonuçta ona göre işlem yapıcak, veya bana burda iz kalır dicek

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Sinek küçük mide bulandırır diyorlar ya.. Benim araçta da 2 yerde küçük noktalar var ama güvenip yaptıramıyorum.
    hocam çok göze batmıyorsa yaptırmayın alıcak adam ona göre alsın, yaptırıcaksanızda garanti isteyin orjinali gibi olursa yapın deyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartipi

Başta olur demiş ama beceremediğini kendi de fark etmiş parayı vermeyin başka yere danışın, ama düzeltmeleri artık daha zor olacaktır
    yok hocam düzeltecek bişey kalmadı kaporta zaten düzeldi ama boyada iz bıraktılar onada yapacak bişey yok
  • Başka yerden çıkar o 150 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: pctamircisivolkan

Başka yerden çıkar o 150 tl
    120 bin tl lik arabanın 150 tl sindemiyim sence, ben adama iz kalırmı dediğimde kalabilir dese ben bi sokak ötedeki aynı fiyatı çeken başka göçük düzeltmeciye gidicektim, adam bana orjinali gibi olacak dedi ama olmadı belki başka biri yapabilecekken yapamadı benim 2 yaşındaki arabamda iz bıraktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 25 Haziran 2020; 23:9:57 >
  • Usta zaten gerekeni yapmış, parasını almamış.
    Sanayiden işçilik kötüde olsa arabayı ordan çıkartmazlardı.

Vicdan yapmaya gerek yok,
    İki tarafın konuşması netse, ortaya çıkan sonuç olumsuzsa para vermeye gerek yok
    YALNIZ
    Göçüğü tekrar yaptırmayacaksanız bu kul hakkına girer.

Düzeltilmiş şekilde de olsa tekrar başka göçükcüye yaptırcaksanız
    Kul hakkından çıkar.

• Ustanın beceriksizliği çok güzel pdr ile düzeltilir orası her alet alan göçük tabelası asıyor aracın tam çizgi hattına gelen darbeler bile %99 düzeliyor

• .koter. kullanıcısına yanıt
    Kimse garanti veremezki Orjinali gibi olacak diye demekki o kadar oluyor

• 2017 de dolu yağmıştı İstanbul’da aracımda baya göçük oluşmuştu.iyi bir yere götürdüğünüzde ilk günkü gibi düzeltilebiliyor.kimse dolu göçüğünü kolay düzelir diyemez ama eğer ince işçilik olursa gayet güzel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pctamircisivolkan

Kimse garanti veremezki Orjinali gibi olacak diye demekki o kadar oluyor
    yapamayan usta vermiş işte. oluru oysa başta orijinali gibi olacağı garantisi vermeyecek.

orijinal gibi anlaşmışsınız ama olmamış, daha para vermeye gerek yok. başka yerden fikir alın bir de fotoğraf varsa atın daha iyi yorumlayan çıkar.
  • Bende 250 TL verdim benzer bir işleme çok pişman oldum bir noktada boya bile döküldü şu an 12 binde aracımı satma noktasına geldim gözüme çok batıyor.

Göçükçüleri hiç tavsiye etmiyorum hiç elletmeyin daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.