Şimdi Ara

Bilgisayar çok ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar ben HP pavilion g6 2250st laptop kullanıcısıyım bilgisayarım 2-3 kere servise gitti hdd yanmasından ısındığı için bir kere daha oldu ve garantisi geçtiği için bilgisayarcıya yolladım bilgisayarcı yeni hdd taktı 160 gblik bir şey önceden 400 gb gibi bir şeydi neyse. Önceden bilgisayar ısındığı halde çok iyi çalışıyordu mükemmeldi 3-4 tane büyük oyunlar vardı kasmadan oynuyordum ama artık öyle değil bilgisayarcıdan geldiği zaman açtım baktım çok yavaş çok ısınıyor fan kullanıyorum ama çok ısınıyor hatta bir ekran görüntüsü göndereyim bana bir yardım edin bilgisayarı temizle felan diyorsanız bilgisayardan o kadar fazla anlamıyorum şuanlık bir yerede gönderemiyeceğim ama siz yinede bir şeyler önerin çıldıracağım arkadaş !
     Bilgisayar çok ısınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutcan8100 -- 12 Ağustos 2015; 21:52:23 >

• Yük altindaki degerler buysa isinma sorununuz yok. isiyi cok hissettiren bir kasaniz var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ne yapmam gerek ? CPU 100lere çıkıyor ve kasma yaşanıyor bunun ısınmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutcan8100 -- 12 Ağustos 2015; 23:59:22 >
  • Resimde 84 goruyorum. 100 tabii ki problem. Hatta 100 derecede cihazin kapanmasi lazim.

• Hahaha 120 olduğunu gördüm ve hiç bir şey olmadı kasmaktan başka bir şey tabii. Çıldıracağım ne olduysa bilgisayarcıdan geldikten sonra oldu bilgisayarcıda tanıdık güvenilir insan yamuk yapacağını sanmam bir çare yokmu şuna ? Önceden çok iyi çalışıyordu neden böyle oldu anlamış değilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutcan8100 -- 13 Ağustos 2015; 2:08:31 >
  • yanlis bi degere bakiyorsunuz ya da programiniz yanlis. 120 olsa zaten alet coktan sizlere omur.

• Hayır dostum onlar gerçek bilgisayarımı aşırı ısındığı için 3-4 kere gönderdim dedim zaten o değerler normal :) Ve bunun bir çözümü yok galiba :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadasim gercekse neden 84 derecenin ss sini aldin. 120 yi al. 120 mumkun degil. Hatta 100 bile mumkun degil. islemci modeline bagli 100-105 derece civarinda laptobu kapatir daha uzerinde yanar cunku. Direk patates olur yani.

• Dostum 120 dereceyi 2 gün önce gördüm ve acayip kasılma oldu bilgisayarda tekrar olursa tekrar ss alıp atarım sorun değil ama benimde takıldığım şey o kadar ısınması ve hiç bir şey olmaması ? Fan var altında ama hala acayip ısınıyor. Bilgisayarda hiç bir klasör açmadığım halde 60-70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutcan8100 -- 13 Ağustos 2015; 7:23:23 >
  • 90 gordum de simdi 84 oldu anca deseniz anlarim da 35 derecelik bir fark da olmaz yani. agir bir oyun 15 20 dakika oynadiktan sonra asai indirin sicakliga bakin zaten tepe sicakliga cikar. 120 imkani yok yani bir sekilde bir yanlislik var belki derece celcius deildir baska bir birimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 13 Ağustos 2015; 8:09:02 >
  • Dostum bilgisayari temizlemek icin bilgisayari actim ve tekrardan bilgisayari kapattim hddyi rami felan her seyi taktim ve power tusuna bastigim zaman 3 bip sesi geliyor 3 bip ramden kaynaklaniyor diye biliyorum ama temizlemeden once kullaniyordum bir yardim edermisin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.