Şimdi Ara

Bilgisayar çöktümü??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dun gece devamlı elekrtikler kesti sonra 15 dk elektrikler hiç gelmedi sonra açtım ama volt düşüklüğü varmış açtım bilgisayarı

kamyon gibi çalışmaya başladı acayip sesler çıkardı vede kapanmadı bende tuşdan kaadım sonra elektrıkler geldı açtım bilgisayarı baqtım

açılmadan windows a gelmeden DİSK OKUMADA HATA ctrl alt delete BŞTAN BAŞLAT yazıyor başlatıyorum yine aynı hata yı veriyor sizce

ne yapmalıyım

Bu arada 2 hdd war c bozuldu vede C de benim arşiv war o arşiv nasıl olupda D ye geçirebilirim :S

• Umarım HDD Bad Sector almamıştır. İki harddisk varsa diğer diski birincil olarak ayarla problem olanı da ikincil.

Problemsiz olan diskte işletim sistemi varsa açılsın o zaman windows açıkken o zaman problemlideki dosyaları almaya çalış bakalım.
  • şu anda 2 şey war 1 C ye problem olan a windows u baştan kurmayı denicem sanırım olmucak ondan sonra d ye yeni bir Xp kurupC de ki dosyları yı d ye atım c yi servis e götürmek olucak yada C yi alıp bir arkadşın bilgisyarına takıp bilgileri kurtarmak olucak
  • O dediğinde mantıklı ama sendeki ikinci diske işletim sistemi kur ve kendi makinanda da arkadaşının makinasına takmanla aynı yol olmuş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLue-DreaM -- 17 Temmuz 2006; 12:22:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.