Şimdi Ara

bilgisayar donmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarda oyun ilerlemiyor dencek kadar donuyor.eskiden hiç donmuyordu son zamanlarda böyle oldu.. ekran kartımda sorun yok ram de 2 gb zaten sorun sizce ne olabilir..yardım ederseniz sevinirim.

• ısınma sorunu olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FARUKÖMER

Arkadaşlar bilgisayarda oyun ilerlemiyor dencek kadar donuyor.eskiden hiç donmuyordu son zamanlarda böyle oldu.. ekran kartımda sorun yok ram de 2 gb zaten sorun sizce ne olabilir..yardım ederseniz sevinirim.

PC tozlanmıştır içini iyice bir temizlettir. Ondan önce ısı değerlerine bakıp paylaşır mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynal

quote:

Arkadaşlar bilgisayarda oyun ilerlemiyor dencek kadar donuyor.eskiden hiç donmuyordu son zamanlarda böyle oldu.. ekran kartımda sorun yok ram de 2 gb zaten sorun sizce ne olabilir..yardım ederseniz sevinirim.

PC tozlanmıştır içini iyice bir temizlettir. Ondan önce ısı değerlerine bakıp paylaşır mısın?
    tozunu filan temizledim..toz meselesi değil....ısınma problemi derken nasıl anlarım veya nasıl düzeltirim ???

• quote:

tozunu filan temizledim..toz meselesi değil....ısınma problemi derken nasıl anlarım veya nasıl düzeltirim ???

Alıntıları Göster
    bilgisayarımın özellikleri :AMD Sempron 1.60 ghz, 1 gb asus eax1550 slient ekran kartı ve 2 gb ram var
  • quote:

bilgisayarımın özellikleri :AMD Sempron 1.60 ghz, 1 gb asus eax1550 slient ekran kartı ve 2 gb ram var

Alıntıları Göster
    Sisteminize donmadan önce yüklediğiniz uygulamalardan veya güncellemeden de kaynaklanabilir.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Real Temp ve ya Core Temp yazılımlarından birini indir ve değerlere bir bak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Kapanıyor
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Real Temp ve ya Core Temp yazılımlarından birini indir ve değerlere bir bak.

Alıntıları Göster
    Core temp ile ölçüğüme göre şu an 43 C gösteriyor.
  • quote:

Core temp ile ölçüğüme göre şu an 43 C gösteriyor.

Alıntıları Göster
    43 ne demek iyimi kötümü acaba ???
  • quote:

43 ne demek iyimi kötümü acaba ???

Alıntıları Göster
    Normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthur Eld

Sisteminize donmadan önce yüklediğiniz uygulamalardan veya güncellemeden de kaynaklanabilir.

pc ye sıfır bi format çekmeme rağmen değişen bişey olmadı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arthur Eld

pc ye sıfır bi format çekmeme rağmen değişen bişey olmadı

O zaman arkadaşların dediği gibi toz'dandır
  • quote:

Normal

peki bu donma olayı niye oluyor acaba..kafayı yemek üzereyim arkadaşımın pc de 256 mb ekran kartı var aynı oyunda hiç donma olmuyor
  • quote:

quote:

Normal

peki bu donma olayı niye oluyor acaba..kafayı yemek üzereyim arkadaşımın pc de 256 mb ekran kartı var aynı oyunda hiç donma olmuyor

Ekran kartı driverin güncel mi?

• quote:

quote:

quote:

Normal

Ekran kartı driverin güncel mi?

evet güncel

• quote:

quote:

Normal

kasanın içini bilgisayar temizleme kompresörü ile temizledim yine değişen bişey olmadı

• quote:

quote:

quote:

Normal

kasanın içini bilgisayar temizleme kompresörü ile temizledim yine değişen bişey olmadı

Alıntıları Göster
    Isı problemi olabilir arkadaşların dediği gibi ayrıyetten bilgisayarında çok dolu olabilir tavsiyem format atman format atamıyorsan ccleaner vb. programlarla bilgisayarını temizlemen ve sağ alttan oka tıklayıp açık uygulamaları kapatman

• quote:

Orijinalden alıntı: PcProf.

Isı problemi olabilir arkadaşların dediği gibi ayrıyetten bilgisayarında çok dolu olabilir tavsiyem format atman format atamıyorsan ccleaner vb. programlarla bilgisayarını temizlemen ve sağ alttan oka tıklayıp açık uygulamaları kapatman

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu dediklerinizin hepsini denedim çözüm bulamayınca buraya başvurdum.. kasanın içini temizledim pc ye format attım ekran kartı driverini güncelledim...bunların hiçbiri çözüm olmadı....daha önceleri bu bilgisayarda call of duty oynuyorken şimdi pes 2012 de bile donuyor

• quote:

arkadaşlar bu dediklerinizin hepsini denedim çözüm bulamayınca buraya başvurdum.. kasanın içini temizledim pc ye format attım ekran kartı driverini güncelledim...bunların hiçbiri çözüm olmadı....daha önceleri bu bilgisayarda call of duty oynuyorken şimdi pes 2012 de bile donuyor

Alıntıları Göster
    cevap veren yokmuuuu....bu sorun power la alakalı olabilirmi acabaa ????

• quote:

cevap veren yokmuuuu....bu sorun power la alakalı olabilirmi acabaa ????

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben sorunu buldum mesele tamamen anakartla ilgiliymiş anakartımı değiştirecem...hepinize yardımcı olduğunuz için teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.