Bildirim
bilgisayar donmaya başladı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ısınma sorunu olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FARUKÖMER
Arkadaşlar bilgisayarda oyun ilerlemiyor dencek kadar donuyor.eskiden hiç donmuyordu son zamanlarda böyle oldu.. ekran kartımda sorun yok ram de 2 gb zaten sorun sizce ne olabilir..yardım ederseniz sevinirim.
PC tozlanmıştır içini iyice bir temizlettir. Ondan önce ısı değerlerine bakıp paylaşır mısın? -
tozunu filan temizledim..toz meselesi değil....ısınma problemi derken nasıl anlarım veya nasıl düzeltirim ???quote:
Orijinalden alıntı: ynalquote:
Arkadaşlar bilgisayarda oyun ilerlemiyor dencek kadar donuyor.eskiden hiç donmuyordu son zamanlarda böyle oldu.. ekran kartımda sorun yok ram de 2 gb zaten sorun sizce ne olabilir..yardım ederseniz sevinirim.
PC tozlanmıştır içini iyice bir temizlettir. Ondan önce ısı değerlerine bakıp paylaşır mısın?
-
bilgisayarımın özellikleri :AMD Sempron 1.60 ghz, 1 gb asus eax1550 slient ekran kartı ve 2 gb ram varquote:
tozunu filan temizledim..toz meselesi değil....ısınma problemi derken nasıl anlarım veya nasıl düzeltirim ???
Alıntıları Göster -
Sisteminize donmadan önce yüklediğiniz uygulamalardan veya güncellemeden de kaynaklanabilir.quote:
bilgisayarımın özellikleri :AMD Sempron 1.60 ghz, 1 gb asus eax1550 slient ekran kartı ve 2 gb ram var
Alıntıları Göster -
Real Temp ve ya Core Temp yazılımlarından birini indir ve değerlere bir bak.quote:
bilgisayarımın özellikleri :AMD Sempron 1.60 ghz, 1 gb asus eax1550 slient ekran kartı ve 2 gb ram var
Alıntıları Göster -
Core temp ile ölçüğüme göre şu an 43 C gösteriyor.quote:
Orijinalden alıntı: ynal
Real Temp ve ya Core Temp yazılımlarından birini indir ve değerlere bir bak.
Alıntıları Göster -
43 ne demek iyimi kötümü acaba ???quote:
Core temp ile ölçüğüme göre şu an 43 C gösteriyor.
Alıntıları Göster -
Normalquote:
43 ne demek iyimi kötümü acaba ???
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Arthur Eld
Sisteminize donmadan önce yüklediğiniz uygulamalardan veya güncellemeden de kaynaklanabilir.
pc ye sıfır bi format çekmeme rağmen değişen bişey olmadı -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Arthur Eld
Sisteminize donmadan önce yüklediğiniz uygulamalardan veya güncellemeden de kaynaklanabilir.
pc ye sıfır bi format çekmeme rağmen değişen bişey olmadı
O zaman arkadaşların dediği gibi toz'dandır -
quote:
Normal
peki bu donma olayı niye oluyor acaba..kafayı yemek üzereyim arkadaşımın pc de 256 mb ekran kartı var aynı oyunda hiç donma olmuyor -
quote:
quote:
Normal
peki bu donma olayı niye oluyor acaba..kafayı yemek üzereyim arkadaşımın pc de 256 mb ekran kartı var aynı oyunda hiç donma olmuyor
Ekran kartı driverin güncel mi?
-
quote:
quote:
quote:
Normal
peki bu donma olayı niye oluyor acaba..kafayı yemek üzereyim arkadaşımın pc de 256 mb ekran kartı var aynı oyunda hiç donma olmuyor
Ekran kartı driverin güncel mi?
evet güncel
-
quote:
quote:
Normal
kasanın içini bilgisayar temizleme kompresörü ile temizledim yine değişen bişey olmadı
-
Isı problemi olabilir arkadaşların dediği gibi ayrıyetten bilgisayarında çok dolu olabilir tavsiyem format atman format atamıyorsan ccleaner vb. programlarla bilgisayarını temizlemen ve sağ alttan oka tıklayıp açık uygulamaları kapatmanquote:
Orijinalden alıntı: FARUKÖMERquote:
quote:
Normal
kasanın içini bilgisayar temizleme kompresörü ile temizledim yine değişen bişey olmadı
Alıntıları Göster
-
arkadaşlar bu dediklerinizin hepsini denedim çözüm bulamayınca buraya başvurdum.. kasanın içini temizledim pc ye format attım ekran kartı driverini güncelledim...bunların hiçbiri çözüm olmadı....daha önceleri bu bilgisayarda call of duty oynuyorken şimdi pes 2012 de bile donuyorquote:
Orijinalden alıntı: PcProf.
Isı problemi olabilir arkadaşların dediği gibi ayrıyetten bilgisayarında çok dolu olabilir tavsiyem format atman format atamıyorsan ccleaner vb. programlarla bilgisayarını temizlemen ve sağ alttan oka tıklayıp açık uygulamaları kapatman
Alıntıları Göster
-
cevap veren yokmuuuu....bu sorun power la alakalı olabilirmi acabaa ????quote:
arkadaşlar bu dediklerinizin hepsini denedim çözüm bulamayınca buraya başvurdum.. kasanın içini temizledim pc ye format attım ekran kartı driverini güncelledim...bunların hiçbiri çözüm olmadı....daha önceleri bu bilgisayarda call of duty oynuyorken şimdi pes 2012 de bile donuyor
Alıntıları Göster
-
arkadaşlar ben sorunu buldum mesele tamamen anakartla ilgiliymiş anakartımı değiştirecem...hepinize yardımcı olduğunuz için teşekkürlerquote:
cevap veren yokmuuuu....bu sorun power la alakalı olabilirmi acabaa ????
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- et işareti yapamıyorum
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- gizli dns sunucusuna erişilemiyor
- monitör uyku modundan çıkmıyor
- ekran videosu alma
- laptop menteşe tamiri
- modem kurulumu
- bilgisayardan ses gelmiyor
- secure boot nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X