Şimdi Ara

Bilgisayar donuyor takılıyor ve yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle sistemimde 8gb ram amd fx 8350 gtx 1060 6gb modeli 600watt psu ve gigabyte anakart bulunmakta harddisk sağlık taraması yaptım ama her şey sağlıklı çıktı ben bu bilgisayara 8 ay önce format attım ve 2 2.5 yıldır temizlenmedi donanımsal temiz olmamasından olabilir mi? bide daha işlemci soğutucusu falan yeni sıvı soğutma falan var sıcaklık konusunda sorun yok yani

• Merhaba
    Ekran kartını söküp onboard olarak kullanıp donma sorunu olacak mı kontrol edermisin.
  • Hocam donma sorunu kalmadi windows update şeyi ile çözdüm şimdi bilgisayarın içini detayli temizleticem ve temiz bir windows 10 formatlayacsğim virus varmiş bilgisayarda XMRig CPU miner diye bir program bile varmiş 3 ay babama biraktim böyle oldu çare format :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSCOrp07 -- 25 Mart 2018; 23:24:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OSCOrp07 O kullanıcısına yanıt
    Bitcoin madenciliği sayesinde para kazanan bir truva atı anladığım kadarıyla.
  • Herhalde öyle format atsam gider mi ?

• malwarebytes yada dr web ile taratın kafi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awaqado -- 27 Mart 2018; 7:59:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OSCOrp07 O kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara tamamen format atsanız gider. Formattan sonra çıkarılabilir diskleri taramanızda yarar var.
  • teşekkürler malwarebyte ile tarattım şuan 88 virus buldu geçti gibi ama genede atmakta fayda var
  • youtubede hala saçma sapan reklamlar çıkıyor hala ama bilgisayar rahatladı baya ve mesela google yerine başka bir şey yazıyordu o geçmiş sağda solda sapıkça reklamlar çıkıyodu onlar geçti baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSCOrp07

youtubede hala saçma sapan reklamlar çıkıyor hala ama bilgisayar rahatladı baya ve mesela google yerine başka bir şey yazıyordu o geçmiş sağda solda sapıkça reklamlar çıkıyodu onlar geçti baya

Reklam engelleyici ad guard kullanın.

• Virüsler çift kale maç yapmışlar..! Güvenli modda ComboFix deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.